Droompark Molengroet is het Bungalowpark in Noord-Holland dat je echt eens moet ervaren. De prachtige vier- en zes-persoons vakantiewoningen bieden comfort en plezier voor iedereen. En wanneer je op zoek bent naar een bungalowpark in Noord-Holland voor grotere groepen ben je van harte welkom in de groepsvilla. Hier kun je terecht met groepen tot wel zestien personen. 

De mooiste bungalows

Vakantiewoning, chalet, bungalow. Allemaal benamingen voor onderkomens die gerealiseerd zijn om jou een onvergetelijke tijd te bieden. Op vakantiepark Molengroet staan de mooiste bungalows en vakantiewoningen. Volledig ingericht en voorzien van alle comfort. Precies wat je mag verwachten van een 4-sterren bungalowpark in Noord-Holland.

Bungalowpark in Noord-Holland

Molengroet. Het hoogst gelegen park in Nederland. Op rij afstand van de noord-Hollandse kustlijn en midden in een prachtig water- recreatiegebied. Prachtig gelegen in het groen, nabij bruisende steden zoals Alkmaar en Amsterdam. En dat, allemaal in hartje Noord-Holland. En op het park? Daar is ook zat te beleven;

  • Zwemmen
  • Animatie
  • Airtrampoline
  • Speeltuinen
  • Sport en spel

De service van Droomparken

Wat je nog meer kunt verwachten? Altijd, nét dat beetje extra. Want door de speciale (hotel)services die je ontvangt bij Droomparken, ervaar je direct bij binnenkomst de luxe die je van Droomparken mag verwachten. 

Bekijk snel ons aanbod via de zoek & boek pagina en beleef een volledig ontspannen vakantie op het luxe 4-sterren Bungalowpark in Noord Holland bij Droompark Molengroet.

Ja! Ik wil boeken