Chalet kopen in Noord Holland?

Ben je op zoek naar een tweede huis in Noord Holland? Dan is Droompark Molengroet de plek om te zoeken. Met ruime keuze uit chalets zit er vaak een geschikte koopwoning bij. En een tweede huis op Droompark molengroet betekent niet alleen een heerlijk plekje voor jezelf om tot rust te komen. Er is namelijk heel veel leuks te doen op Droompark Molengroet.

Zwemmen en spelen op het park

Allereerst kun je heerlijk zwemmen op het park. Er is een buitenzwembad aanwezig waar je een heerlijke, frisse duik kunt nemen. Zo kun je tijdens de warme zomerdagen even heerlijk afkoelen. Ook is er een leuke speeltuin op het park aanwezig. Hier kunnen de kids heerlijk spelen op de verschillende speeltoestellen. Lekker schommelen, klimmen en klauteren zijn er aan de orde van de dag. Kortom, een chalet kopen Noord Holland betekent een bult speelplezier!

Animatie

Naast speeltuinen en het zwembad is er ook een animatieprogramma op het park aanwezig. Leuke sport en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, nieuwe talenten ontdekken en.... heel veel plezier maken. Dat is waar de animatie voor staat!

Ook veel te doen buiten het park

Ook in de omgeving van Droompark Molengroet is een boel te ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Kaashoofdstad Alkmaar? Alkmaar is namelijk de enige stad in Nederland die nog op de traditionele manier een kaasmarkt organiseert. Absoluut een must als je iets wilt ondernemen buiten het park. Ook leuk: de Duinen van Schoorl. Deze duinpartij behoort tot de breedste van Nederland. Hier kun je naast lekker door de duinen struinen, ook de hoogste duin van het land beklimmen! Superleuk!

Chalet kopen Noord Holland

Wil je dus een chalet kopen Noord Holland, dan zit je op Droompark molengroet aan het juiste adres. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de verkoop pagina. Op deze pagina vind je een overzicht met alle beschikbare woningen. En wil je de woningen eens in het echt zien? Neem dan contact op met het park of bezoek de open dag. Zo weet je zeker of een chalet kopen Noord Holland iets voor jou is!

Boek een vakantie

Bekijk het koopaanbod