doen: in de omgeving

Beleef het oude Volendam en maak een foto in klederdracht!

Experience Volendam

Volendam Experience + foto in origineel klederdracht

Beleef het oude Volendam met een persoonlijke gids, en de unieke digitale VR-bril, en maak een foto in originele Volendamse klederdracht.

In de haven van Volendam gebeurt het. Hier zijn schepen vertrokken en helaas soms niet meer terug gekomen. Het vissersdorp leefde eeuwenlang met wind, water en golven. Deze aanbieding laat je digitaal terugreizen in de tijd. Met een virtual reality bril, beleef je de historie van Volendam op een unieke manier. Ook ga je op de foto in oud Volendamse klederdracht en bezoek je het historische museum van Volendam. Een dag vol met Volendamse belevenissen, perfect om met het hele gezin, familie, vrienden of collega's te doen. Ga je met een grote groep? Selecteer dan het aantal vouchers die je nodigt hebt, er geldt geen limiet.

De inhoud:
Je wordt ontvangen in het historisch museum van Volendam waar je een informatieve tour krijgt over alles wat Volendam zo populair maakt. Deze experience gaat verder met een digitale tour door middel van een VR bril. Hiermee lijkt het net of je zelf terug in de tijd gaat en kun je de oude scheepvaarders bijna aanraken.


Met een VR bril op loop je op de Dijk tussen de hard werkende schippers en kan je de vers gevangen vis bijna ruiken. Ook neemt de VR je mee terug in de tijd naar de watersnoodramp en stap je in een nagebouwde kwak, een Volendamse botter. In een prachtige VR-film leef je mee met een jonge visser die in 1916 uit varen ging, en werd overvallen door een watersnoodramp. Zijn meisje was nog in het dorp. Help jij deze visserman?


En nu eenmaal in Volendam, moet je natuurlijk ook een foto in prachtige Volendamse klederdracht. Je mag zelf ook zoveel foto’s maken met eigen camera of telefoon, en je krijgt ook gratis een digitale copy via de Email. Plezier en kwaliteit zijn hier gewaarborgd.
Deze Volendam Experience leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Reserveren kan via info@experiencevolendam.nl of 06-30957271

 

Bekijk foto's