home

Keuze genoeg

9r5a8552
Water & Fun
Droompark Molengroet
Buitenzwembad
Zwemmen in de buitenlucht. Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. Kortom je wordt er gewoon vrolijk van. Waag dus snel die sprong in het diepe!
4359856019000245900462241739427395141632000n
Eten en drinken
Droompark Molengroet
Gasterij | Hotel Molengroet
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant weer verlaat.
Met de kids
Droompark Molengroet
Airtrampoline
Kinderen vinden het geweldig, lekker springen tot ze niet meer kunnen. De airtrampoline is altijd een hotspot en tevens ontmoetingspunt voor de kids.
Img4854
Met de kids
Droompark Molengroet
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Dsc08191_5af15ec48dc58
Met de kids
Droompark Molengroet
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
Multifunctioneel sportveld
Outdoor
Droompark Molengroet
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles gaan! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! ;-)
Jeu de boules
Outdoor
Droompark Molengroet
Jeu de boules
Jeu de boules vergt een opperste vorm van concentratie en een weergaloos inschattingsvermogen. Zomaar even uit de losse pols een balletje gooien zit er niet in. Jeu de boules gaat veel verder dan dat. Om precies te zijn, exact even ver als het kleine gekleurde balletje.
Hond mee op vakantie
Outdoor
Droompark Molengroet
Met je hond
Natuurlijk is je hond ook welkom op ons park! En dat blokje om dat je iedere dag met je hond loopt hebben jullie inmiddels al wel gezien. Des te leuker om een keer een van de vele prachtige boswandelroutes af te leggen nabij onze parken.
Tafeltennis_5af167b8331e4
Actie in de tent
Droompark Molengroet
Tafeltennis
Tafeltennis blijft een leuk vermakelijk spelletje. Met een grote groep of met zijn tweetjes. Competitief of gewoon lekker voor de fun. Het kan en mag allemaal.