Voor de leukste vakantie in hartje Noord-Holland

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Molengroet maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Neem in de zomermaanden bijvoorbeeld een heerlijke duik in het buitenbad. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Gasterij Hotel Molengroet, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, springen op de airtrampoline, een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

9r5a8552
Water & Fun
Droompark Molengroet
Buitenzwembad
Zwemmen in de buitenlucht. Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. Kortom je wordt er gewoon vrolijk van. Waag dus snel die sprong in het diepe!
4359856019000245900462241739427395141632000n
Eten en drinken
Droompark Molengroet
Gasterij | Hotel Molengroet
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant weer verlaat.
Istock000051535172medium
Eten en drinken
Ontbijtbuffet
Zin in heerlijke versgebakken broodjes in de ochtend? Ontdek het heerlijke ontbijtbuffet bij de Gasterij. Vergeet je niet even te reserveren?
Met de kids
Droompark Molengroet
Airtrampoline
Kinderen vinden het geweldig, lekker springen tot ze niet meer kunnen. De airtrampoline is altijd een hotspot en tevens ontmoetingspunt voor de kids.
Img4854
Met de kids
Droompark Molengroet
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Dsc08191_5af15ec48dc58
Met de kids
Droompark Molengroet
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
Multifunctioneel sportveld
Outdoor
Droompark Molengroet
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles gaan! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! ;-)
Jeu de boules
Outdoor
Droompark Molengroet
Jeu de boules
Jeu de boules vergt een opperste vorm van concentratie en een weergaloos inschattingsvermogen. Zomaar even uit de losse pols een balletje gooien zit er niet in. Jeu de boules gaat veel verder dan dat. Om precies te zijn, exact even ver als het kleine gekleurde balletje.
Tafeltennis_5af167b8331e4
Actie in de tent
Droompark Molengroet
Tafeltennis
Tafeltennis blijft een leuk vermakelijk spelletje. Met een grote groep of met zijn tweetjes. Competitief of gewoon lekker voor de fun. Het kan en mag allemaal.
Img1999
Extra plezier
Droompark Molengroet
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de lobby kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week. Hier kun je ook e-choppers, skelters en elektrische fietsen huren.
Skelterverhuur
Extra plezier
Droompark Molengroet
Skelterverhuur
Lekker rondscheuren op een skelter. Kinderen houden ervan. Het voelt stiekem toch wel een beetje stoer om een karretje te besturen.
Img_4330
Toch handig!
Droompark Molengroet
Toiletgebouw
Hygiëne is belangrijk. Onze parken zijn beschikken daarom over een ruim en schoon toiletgebouw dat voorzien is van alle gemakken. Je mag hier gratis gebruiken maken van de douches.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding.
Wasserette
Toch handig!
Droompark Molengroet
Wasserette
Kleine wasjes, grote wasjes. Gooi het maar in onze wasmachine! Niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie, maar uiteindelijk is het wel heel fijn, schone strandlakens liggen het lekkerst!