Als u op vakantie gaat met (kleine) kinderen, dan bent u natuurlijk op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark. DroomPark Molengroet is zo'n kindvriendelijk vakantiepark! Met de vele sport- en speelmogelijkheden, kinderboerderij, animatie en een zwembad is er altijd wat te doen voor de kinderen. Kom naar DroomPark Molengroet en ervaar het met eigen ogen!

Sport en spel

Op DroomPark Molengroet is heel veel leuks te doen. Zo is er een aitrampoline, waar lekker op gesprongen kan worden. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen spelen. Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen en nog veel meer. Ook is er eent afeltennis tafel aanwezig. En voor het echte vakantiegevoel kan er Jeu de Boules gespeeld worden. Genoeg te doen dus voor de kinderen. Een echt kindvriendelijk vakantiepark dus.

Animatie

Bij de animatie kunnen kinderen meedoen aan verschillende sport en spelactiviteiten. Dit is de plek waar lekker plezier gemaaakt kan worden. Tijdens het animatieprogramma komen allerlei leuke activiteiten naar voren. Niemand zal zich dus vervelen. 

Zwembad

Wat is er lekkerder dan op een hete zomerdag in het koele water van een zwembad springen? Helemaal neits. Daarom beschikt DroomPark Molengroet over een verwarmd buitenzwembad, waar kinderen de grootste lol kunnen beleven. En willen ze na alle waterpret even uitrusten? Dan kan dat op de zonneweide bij het zwembad!

Kindvriendelijke vakantieparken

Naast DroomPark Molengroet zijn er nog twee kindvriendelijke vakantieparken in Noord Holland die behoren tot de DroomParken. Bij DroomPark Spaarnwoude en Buitenhuizen kunt u ook terecht voor een vakantie met kinderen. De DroomParken zijn gelegen in een prachtig natuurgebied in Noord Holland.