Kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Holland

Wanneer je op vakantie gaat met (kleine) kinderen, dan ben je natuurlijk op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark. Droompark Molengroet is zo'n kindvriendelijk vakantiepark! Met de vele sport- en speelmogelijkheden, kinderboerderij, animatie en een zwembad is er altijd wat te doen voor de kinderen. Kom naar Droompark Molengroet en ervaar het met eigen ogen!

Sport en spel

Op Droompark Molengroet is heel veel leuks te doen. Zo is er een aitrampoline, waar lekker op gesprongen kan worden. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen spelen. Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen en nog veel meer. Ook is er een tafeltennis tafel aanwezig. En voor het echte vakantiegevoel kan er Jeu de Boules gespeeld worden. Genoeg te doen voor de kinderen, een echt kindvriendelijk vakantiepark dus.

Animatie

Bij de animatie kunnen kinderen meedoen aan verschillende sport en spelactiviteiten. Dit is de plek waar lekker plezier gemaaakt kan worden. Tijdens het animatieprogramma komen allerlei leuke activiteiten naar voren. Niemand zal zich dus vervelen. 

Vakantiepark met zwembad

Wat is er lekkerder dan op een hete zomerdag in het koele water van een zwembad springen? Helemaal niets. Daarom beschikt Droompark Molengroet over een verwarmd buitenzwembad, waar kinderen de grootste lol kunnen beleven. En willen ze na alle waterpret even uitrusten? Dan kan dat op de zonneweide bij het zwembad!

Leuke attracties in de buurt

Ook de omgeving van Droompark Molengroet is zeer kindvriendelijk. De verschillende steden maken het dat er altijd wel iets leuks te doen is. Zo kun je heerlijk dieren kijken in Dierentuin Artis, wetenschappelijk bezig zijn in Nemo, schelpen kijken in het schelpenmuseum en de scheepvaartgeschiedenis ontdekken in het Scheepvaartmuseum. Zo is een dagje Amsterdam leuk voor het hele gezin!

Eenvoudig boeken

Nog veel meer leuks te doen

Noord Holland heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen Amsterdam. En zeker voor kinderen. Want als je lekker wilt spelen met de kinderen, dan kun je het beste naar Heemstede gaan. Hier staat de Linnaeushof. Ook wel de grootste speeltuin van Europa genoemd. Of ga heerlijk een dagje naar het strand van Zandvoort. Hier kunnen de kinderen lekker spelen in het water en met het zand. 

Ontdek de omgeving

Kindvriendelijke vakantieparken

Naast Droompark Molengroet zijn er nog twee kindvriendelijke vakantieparken in Noord Holland die behoren tot de Droomparken. Bij Droompark Spaarnwoude en Buitenhuizen kan je ook terecht voor een vakantie met kinderen. De Droomparken zijn gelegen in een prachtig natuurgebied in Noord Holland.

Nu boeken