Open dagen Droompark Molengroet: Najaar 2020

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen stekkie in 't warme hart van Noord-Holland

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt de moeite waard is.

Kun je niet wachten?

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Wij zien je snel op Droompark Molengroet! 

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

 

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen op Droompark Molengroet

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze kijkdagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Molengroet! 

Je kunt een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee. 

Binnenkort worden de nieuwe geplande open dagen weer aan je bekend gemaakt. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

Adresgegevens

Droompark Molengroet

Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude

Vind ons op Google Maps