Kom naar ons Recreatiepark in Noord-Holland

Droompark Molengroet is een ruim en mooi gelegen recreatiepark in Noord-Holland. Je kan hier heerlijk tot rust komen, maar ook leuke activiteiten ondernemen. En dat allemaal vanuit een luxe vakantiewoning. Je hoeft je hier geen moment te vervelen.

Activiteiten op het recreatiepark

Op ons recreatiepark in Noord-Holland kun je allerlei leuks doen. Bijvoorbeeld lekker zwemmen in het buitenzwembad. Je kan hier de grootste waterpret beleven, maar ook lekker bijkleuren op de zonneweide. Heb je zin om op het droge lekker actief te doen dan is het multifunctionele sportveld de plek waar je wilt zijn. Dit sportveld geeft jou de mogelijkheid lekker te voetballen, te tennissen, te basketballen en nog veel meer. Er is hier altijd iets leuks te doen.

Plezier voor de kinderen

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen meedoen aan het leuke animatieprogramma, waarbij sport en spel met elkaar afgewisseld worden. De kinderen doen hier de leukste activiteiten om zo nieuwe kwaliteiten én nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontdekken. 

Ook zijn er speeltuinen op ons recreatiepark in Noord-Holland aanwezig. Hier staan verschillende speeltoestellen om lekker op te klimmen en klauteren.

De omgeving van het recreatiepark

Ook rondom ons recreatiepark in Noord-Holland kun je de leukste dingen doen. Bijvoorbeeld een leuke stad bezoeken. Alkmaar ligt vlakbij ons recreatiepark en is dé bestemming voor elke kaasliefhebber. In de zomer kun je hier op vrijdagochtend de authentieke kaasmarkt bezoeken. En op andere momenten is het Nederlands Kaasmuseum de plek om naartoe te gaan. Ook een bezoek aan de hoofdstad is zeker een aanrader. Hier is altijd wel iets leuks te beleven.

Bekijk alle uitjes in de omgeving

Boek nu een luxe vakantiehuis

Wil je niets missen van Droompark Molengroet? Huur dan nu een van onze luxe recreatiewoningen. Bij Droompark Molengroet heb je een ruime keuze, zodat er voor iedereen een mooie optie bij zit.

 

Luxe vakantiewoningen

Kies voor een van onze luxe vakantiewoningen. Bijvoorbeeld de L-Cube. De L-Cube is een luxe 4-persoons vakantiewoning op Droompark Molengroet. Hij beschikt over een goed ingerichte keuken voorzien van alle belangrijke apparatuur. Daarnaast heeft deze woninge een luxe badkamer met ruime inloopdouche en wastafel. Ren slote kun je heerlijk zitten op het grote terras. Kort gezegd is de L-Cube een luxe vakanteiwoning voor optimaal gemak.

Bekijk ons volledige aanbod woningen

Reserveer nu op Droompark Molengroet

Ben je enthousiast geworden naar ons Recreatiepark in Noord-Holland en wil je graag komen genieten van een heerlijke vakantie? Reserveer dan nu jouw vakantie op ons park en ontdek waarom Droompark Molengroet dé vakantiebestemming in Noord-Holland is. En dan hopen we jou graag snel te mogen ontvangen.