Heerlijke hotel service

Op Droompark Molengroet krijg je net dat beetje extra

Je kunt bij ons rekenen op heerlijke (hotel)services. Ervaar bij binnenkomst direct de luxe. Laat je lekker verwennen… Het is ten slotte jouw vakantie!

Eén ding weet je zeker; je krijgt van ons alle ruimte om jouw vakantie helemaal in te vullen zoals jij dat wilt.

Keuze genoeg

Selectie-droomparken-2017-nkf9247
Speciale arrangementen
Droompark Molengroet
Vroege/Late Vogel Arrangement
Langer genieten van je vakantie? Files vermijden? Boek onze Vroege en/of Late Vogel Arrangement!
Zan019
Speciale arrangementen
Luxe Uitcheck Arrangement
Wil je graag wat eerder je accommodatie betreden of juist wat later je accommodatie weer verlaten op je vertrekdag? Boek dan ons Luxe Uitcheck Arrangement.
Mg1889
Speciale arrangementen
Ontbijtbox
Laat de boodschappen voor het ontbijt maar zitten! Je kunt namelijk voordelig een uitgebreide ontbijtbox, met iedere dag verse broodjes, bijboeken.
The-end-to-a-perfect-day-together
Speciale arrangementen
Droompark Molengroet
Valentijnsarrangement
Extra genieten met Valentijn? Dat kan met ons Valentijnsarrangement. Geniet samen van de liefde die jullie voor elkaar voelen.
Speciale arrangementen
Droompark Molengroet
Pluspakket Tweepersoons bed
Een romantische vakantie samen? Maar dan helemaal compleet met jullie bed, speciaal opgemaakt voor twee personen. Een topper op het matras een tweepersoonsdekbed om tegen elkaar aan te kunnen liggen, fijn toch?! Het Pluspakket Tweepersoonsbed is 1x bij te boeken. Wil je meerdere pluspakketten boeken? Bel ons dan even! Je kunt jouw Pluspakket bij boeken tijdens het boekingsproces als jij jouw welverdiende vakantie gaat boeken. Bij een verblijf in een studio zijn de pluspakketten inbegrepen, hoe lekker is dat!