home

StayXL

In de krappe woningmarkt van vandaag zijn er tal van redenen denkbaar die een tijdelijk onderkomen of langer verblijf bij Droomparken nodig kunnen maken. Verbouwingen of reparaties aan de eigen woning bijvoorbeeld, of het afwachten van de oplevering van een nieuwe woning. Ook detachering, periodiek personeel of het huisvesten van zakenrelaties kan bij een bedrijf de behoefte doen ontstaan aan de beschikking over tijdelijke woonruimte(n).

Droomparken, met circa 3750 woningen verspreid over 14 recreatieparken door heel Nederland, biedt de perfecte oplossing voor die behoefte aan een tijdelijk onderkomen: StayXL. De verzorgde en servicegerichte parken liggen in zeer gunstig gelegen gedeeltes van Nederland. Er zijn locaties nabij Schiphol en onder de rook van Amsterdam, maar ook dicht bij andere steden zoals Arhnem, Roermond, Amersfoort, Alkmaar etc.. met een grote bedrijvigheid. Er is keuze uit diverse typen accommodaties en servicemogelijkheden

Wil je meer informatie of een prijsopgave voor een langer-verblijf? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook even bellen op 055 505 88 33

Langverhuur en tijdelijke woonruimte
Stay XL
  • In de krappe woningmarkt van vandaag zijn er tal van redenen denkbaar die tijdelijke huisvesting nodig kunnen maken. Droomparken biedt de perfecte oplossing voor die behoefte aan een tijdelijk onderkomen: StayXL.

Meest gestelde vragen

Vraag

Wat is de maximale verblijfsperiode? 

Hoelang moet ik minimaal verblijven? 

Moet ik een huurcontract tekenen? 

Wat is de opzegtermijn? 

Mag ik een huisdier meenemen, hoeveel? 

Kan ik een schuurtje erbij huren? 

Moet ik verplicht de Hotelservice afnemen?

Mag ik mij inschrijven bij het park?

Mag ik de post wel laten bezorgen op het park? 

Wat houdt de tussentijdse schoonmaak en wekelijkse hotelservices in?

Antwoord

26 weken in één accommodatie

8 weken

Nee

4 weken

Ja, als het toegestaan is in de accommodatie. (2)

Alleen als de eigenaar dit mee verhuurd, op aanvraag dus.

Nee, bij een StayXL-boeking is het niet verplicht de Hotelservices af te nemen. 

Nee

Ja

Bij de hotelservice ontvang je opgemaakte bedden, 2 handdoeken per persoon en een keukendoeken set. Dit wordt wekelijks verschoond. De tussentijdse schoonmaak bestaat uit: vaatwasser in- en uitpakken, vuile vaat afwassen/afdrogen, binnenzijde kasten schoonmaken, rechtzetten meubilair binnen en buiten, glasbewassing, terras vegen. Heb je hotelservices afgenomen dan wordt je bed opgemaakt mits er geen persoonlijke spullen op liggen. Onze schoonmakers mogen geen persoonlijke eigendommen verplaatsen dus wanneer je een schoonmaak wil, graag jouw persoonlijke eigendommen opruimen zodat er schoon gemaakt kan worden.  
 

Aanvragen informatie StayXL

Wil je meer informatie of een prijsopgave voor een langer-verblijf? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Parkkeuze
Voor wie wil je huren? *
Wat is je budget? *