Vakantiepark op minder dan een uur van Amsterdam.

Droompark Molengroet: veelzijdig vakantiepark in Noord-Holland

Amsterdam: de hoofdstad van Nederland en de ideale locatie voor een citytrip. Een bezoek aan Amsterdam verveelt nooit, hier is zoveel te ontdekken. De Dam is natuurlijk een bezoekje waard als middelpunt van de stad, met het Nationaal Monument, Madame Tussauds en het Paleis op de Dam.

Maar je kunt ook de drukte ontvluchten en heerlijk door de 9 straatjes slenteren, langs de grachten het oude Amsterdam bekijken, om nog maar niet te spreken van de vele musea die je hier vindt. We noemen bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Nemo, Scheepvaartmuseum en het Anne Frank Museum. Tussendoor kun je overal terecht voor een drankje en hapje.

Vakantiepark Amsterdam

Vakantiepark Amsterdam

Maar je maakt de vakantie helemaal compleet als je na afloop van je bezoek kunt overnachten in een heerlijke en luxe bungalow. Precies dat is wat je vindt bij Droompark Molengroet. Een groot aanbod luxe bungalows of je nou met z'n tweeën komt of zelfs met de hele familie. 

Vanaf ons park sta je in minder dan een uur in hartje Amsterdam, maar ook steden als Alkmaar en Heerhugowaard liggen in de buurt. En dan kun je je verblijf natuurlijk ook nog combineren met een dagje Texel, Zaanse Schans of Volendam. Deze regio heeft zoveel moois te bieden dat er altijd wel iets te doen valt. 

Waarom Droompark Molengroet?

  • Buitenzwembad
  • Diverse speelplekken
  • Sportmogelijkheden, incl. jeu de boules
  • Gasterij / hotel
  • Je hond mag mee op vakantie
  • Gevarieerd animatieprogramma in vakanties
  • Dichtbij gezellige steden
  • Dichtbij het strand en het IJsselmeer

Overtuigd? Boek dan nu je vakantie op Droompark Molengroet

Zoek en boek mijn vakantie

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Amsterdam? Dan ben je bij Droompark Molengroet aan het juiste adres. Anderen die zochten naar een vakantiepark bij Amsterdam hebben vaak ook interesse in een vakantiepark bij Alkmaar of wilden het aanbod aan verkoopwoningen bekijken.