Op Droompark Molengroet, ons 4-sterren Vakantiepark op ongeveer 40 min rijden van Enkhuizen, waan jij je in Hollandse sferen. Prachtige accommodaties, maar ook camperplaatsen en kampeergelegenheden in een groene omgeving aan het water. Ontdek het mooie Noord-Holland en ervaar het kindvriendelijke park vlakbij Enkhuizen helemaal zelf. De perfecte bestemming voor het gezin. Maar zeker ook om lekker met zijn tweeën te genieten van je welverdiende vakantie in het recreatiegebied Geestmerambacht.

Vakantiepark vlakbij Enkhuizen met Hollandse Allure

Ontdek het prachtige vakantiepark nabij Enkhuizen van Droomparken: Droompark Molengroet. een Vakantiepark met Hollandse Allure, waar je in het groen en direct aan het water kunt verblijven in prachtige accommodaties van 4 personen tot ware groepsvilla's tot wel 16 personen.

Noord Holland ademt Nederlandse traditie in steden als Volendam, Amersfoort, Alkmaar en Amsterdam. Maar vergeet het prachtige Enkhuizen niet. Deze prachtige historische VOC stad stond aan de basis van de Gouden Eeuw. De sfeer van deze prachtige periode is dan ook nog goed te proeven in Enkhuizen. Dé havenstad aan het Ijsselmeer nodigt uit om deel te nemen aan ouderwets gezellig winkelen, borrelen in de bruisende horeca, prachtige fiets- en wandelroutes en vele topattracties zoals;

  • Recreatiebad Enkerhuizenzand
  • Zwemmen in het Ijsselmeer
  • Attractiepark en speeltuin Sprookjeswonderland
  • De Historische Driehoek Boot en Stoomtrein rit.
  • Klimpark het Streekbos
  • Het Zuiderzeemuseum
  • en nog veel meer...

En wist je dat je vanuit Droompark Molengroet ook Dagjes uit kunt maken met korting?

Boek nu een vakantie!

Kunnen wij jou hartelijk welkom heten op Droompark Molengroet, hét meest Hollandse Vakantiepark vlakbij Enkhuizen in Provincie Noord-Holland?

Boek hier jouw vakantie bij Molengroet!

Vakantiepark Enkhuizen aan het water

Droompark Molengroet Vakantiepark Enkhuizen