Zoek je een vakantiepark Heerhugowaard voor een leuke vakantie in Noord-Holland? Vakantiepark Molengroet ligt vlak bij Heerhugowaard en heeft verschillende vakantiehuizen voor een heerlijke vakantie!

Vakantiepark Heerhugowaard

De omgeving van ons vakantiepark Heerhugowaard biedt allerlei mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Ga lekker uitwaaien aan de kust of bezoek de leuke steden in de buurt voor een dagje vol winkelplezier. 

Wil je graag genieten van de natuur tijdens je vakantie? Ga wandelen in het prachtige recreatiegebied in Geestmerambacht of beklim de duinen van Schoorl en geniet van het uitzicht. 

De leukste bestemmingen in Noord Holland

Noord Holland is dé provincie als het gaat om dagjes weg. De provincie is namelijk niet alleen de thuisbasis van onze hoofdstad Amsterdam, maar ook de provincie van steden als Haarlem en Alkmaar. Genoeg te doen zouden we zeggen.

Dé attracties van Amsterdam

Natuurlijk is slenteren door Amsterdam al een attractie op zich, maar de hoofdstad heeft ook nog eens ontzettend veel leuke trekpleisters die zeker een bezoekje waar zijn. Ontdek bijvoorbeeld de duistere geschiedenis van de stad in The Amsterdam Dungeon. Of bezoek Nederlands bekendste (en oudste) dierentuin: Artis

Vergeet ook Haarlem niet!

Vanuit ons vakantiepark Heerhugowaard kun je ook eenvoudig naar de gezellige stad Haarlem. Met de grote Sint Bavokerk, de leuke markt en de mooie grachten kun je in Haarlem zeker een hele dag zoet zijn.

Alle tips voor de omgeving

Gezellige vakantiewoningen

Op het vakantiepark Heerhugowaard staan verschillende vakantiewoningen, allen omringd door de mooie natuur. Ga je voor een luxe chalet, een knusse huurcaravan of een luxe Cube?

Bekijk alle accommodaties

Op Droompark Molengroet vind je verschillende faciliteiten die je vakantie helemaal compleet zullen maken. Ga lekker zwemmen in het buitenzwembad, wat eten in Hotel Molengroet of doe mee met de leuke activiteiten van het animatieteam. Benieuwd naar alle voorzieningen op Droompark Molengroet?

Bekijk ze hier

Vakantiepark Heerhugowaard