Vakantiepark omgeving Alkmaar

Het hoogst gelegen vakantiepark van Droomparken in Nederland is Droompark Molengroet. Dit vakantiepark ligt in de direct omgeving van Alkmaar en Amsterdam. Het ligt eveneens op rijafstand van de kust van Noord-Holland. Wat is een fantastische locatie voor een vakantiepark!

Omgeving Alkmaar, zo veel leuks te doen

Tijdens een verblijf aan Droompark Molengroet ben verblijf je in de bruisende omgeving van Alkmaar. Omdat er in de regio zo veel leuks te doen is hebben we een kleine selectie gemaakt van verschillende bezienswaardigheden en uitjes in de regio Alkmaar.

Kaasmarkt Alkmaar

Tussen tussen april en september kun je weer genieten van de Kaasmarkt op het Waagplein in Alkmaar. Deze markten zijn elke vrijdag geopend tussen 10:00 en 13:00. Daarnaast zijn er van 02 juli tot en met 27 augustus avondmarkten op de dinsdagen tussen 19:00 en 21:00.

De kaasmarkt van Alkmaar is de oudste en grootste kaasmarkt van het land. Ben je benieuwd wat er allemaal gedaan wordt op de Kaasmarkt?

  • Kaasdragers dragen kazen.
  • Kazen worden gewogen in het Waaggebouw.
  • Onderhandelen over de kazen.
  • Vele kaasmeisjes en -jongens die jou informeren over de markt.
  • Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Almaar prachtstad.

Ontdek de omgeving

Wil je meer weten of de vele evenementen en bezienswaardigheden of wil je alleen maar weten waar je leuk kunt winkelen? Vraag het onze medewerkers. Ze staan je graag te woord.

Vertel mij wat er te doen is in omgeving Alkmaar! of

Boek direct een vakantie!

Vakantiepark Omgeving Alkmaar

Droompark Vakantiepark in de omgeving van Alkmaar

Droompark Molengroet nabij Almaar