droomparken.nl

Droomparken presenteert Hacienda el Sueño

Beleef de exclusieve kick-off van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli in Stadion de Kuip

Let op: helaas is het niet meer mogelijk u in te schrijven. Heeft u zich ingeschreven dan ontmoeten wij u graag bij Stadion de Kuip in Rotterdam!

Hacienda el Sueño betekent zoveel als ‘Dromen (waar)maken’. Met enthousiasme nodigen we u uit voor een exclusieve kick-off in en rondom Stadion de Kuip: de lancering van ons nieuwste project ‘Hacienda el Sueño’ in Malaga Spanje

U bent van harte welkom op donderdag 11 juli, vrijdag 12 juli of zaterdag 13 juli in Stadion de Kuip. Op alle dagen hebben we een leuk en afwisselend programma voor u samengesteld vanaf 16.00 uur bent u welkom (tot circa 20.00 uur).

Zo krijgt u op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli een exclusief voorproefje van de plannen van Droomparken in Spanje en kunt u de spaanse proeven van dit nieuwe project. Op beide dagen bent u welkom tussen 16.00u en 20.00u (vrije inloop)

Meldt u zich aan voor zaterdag 13 juli  (vanaf 17.00u) dan krijgt ook nog een exclusieve rondleiding door Stadion de Kuip. De start van de rondleiding is om 18.00 uur of om 19.00 uur. In het aanmeldformulier kunt u de keuze maken op welk tijdstip u mee wil lopen met de rondleiding. 

Naast een kennismaking met de unieke sfeer in de Kuip staat u een programma met een Spaans tintje te wachten, waarbij u als eerste geïnformeerd wordt over de realisatie van exclusieve appartementen onder de Spaanse zon.

Wilt u op één van deze dagen aanwezig zijn bij deze exclusieve kick-off? Klik hier om u aan te melden en krijg als eerste de exclusieve preview. Wij verwelkomen u graag op één van de genoemde dagen.

boardingpass