Bad Hoophuizen
9 t/m 11 september

Food on the Beach bij DroomPark Bad Hoophuizen

Vrijdag 9 t/m zondag 11 september, 12.00 - 17.00 uur

Een zomers weekend op het strand van DroomPark Bad Hoophuizen, komt u ook? Tijdens Food on the Beach kunt u genieten van exotische mixdrankjes en heerlijke hapjes in een relaxte sfeer. U bent voor dit geweldige en kosteloze evenement van harte uitgenodigd! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er ook voor kinderen genoeg te beleven is.

Introducees krijgen van ons een warm welkom. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Foodtrucks on the beach

Met foodtrucks maken we ons eigen foodfestival op het strand. Heerlijke hapjes van zalm, paling en de lekkerste vleesgerechtjes. Geniet van een gezonde smoothie, vers fruit of een tropische cocktail in één van de loungehoeken met strandmeubilair. Of kijk hoe lokale mensen netten boeten of paling roken zoals ze dat altijd langs de Zuiderzee hebben gedaan. Houdt u van barbecueën? Kom en bekijk de nieuwste modellen en loop meteen langs de verschillende modelwoningen die voor u open staan. Wij geven u graag informatie over de aankoop en verhuur hiervan.

Water- en strandactiviteiten

Ook op en langs het water zal veel te doen zijn. Surfen met een zeil, suppen met een peddel op een surfplank, roeien in een skiff of varen in een sloep, het kan allemaal. Heeft u liever vaste grond onder de voeten? Kijk even bij de standhouders zoals de leveranciers van watersport- en strandkleding en de nieuwste modellen fietsen. Voor kinderen zal Food on the Beach ook een belevenis zijn. Wie wil er niet even vliegeren of een strandvuur maken?

Bekijk hier het volledige programma

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Schrijf u nu alvast vrijblijvend in via het formulier.

Download de app van Bad Hoophuizen!

Wist u dat u met onze app ook altijd het laatste nieuws over het park bij de hand heeft? U kunt er zelfs leuke foto's mee maken die u in onze fotoframes kunt plaatsen. Deel de leukste foto's tijdens het Food on the Beach-evenement ook op social media, zoals de Facebook-pagina van DroomParken, of op Instagram of Twitter.

Wanneer u gebruik maakt van de hastag #foodonthebeach maakt u kans op een gratis weekend vakantie bij één van de DroomParken.

 

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het ‘Food Event’ op DroomPark Bad Hoophuizen op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen