Bad Hulckesteijn
24 & 25 september

DroomPark Bad Hulckesteijn gaat Lekker Nautisch

DroomPark Bad Hulckesteijn
Zaterdag 24 en zondag 25 september, 12.00 - 17.00u

Het is niet verwonderlijk dat het aan het Veluwemeer gelegen DroomPark Bad Hulckesteijn bij Nijkerk het thema Lekker Nautisch heeft gekozen voor de open dagen. Alles wat je op en bij het water kunt doen staat centraal deze dagen.

Maak kennis met dit prachtige DroomPark terwijl u genietend van een hapje en een drankje, langs de kraampjes van de standhouders met onder meer watersportkleding loopt, of zelf actief het water opgaat. Het kan allemaal. Onze adviseurs vertellen u bovendien graag over de mogelijkheden van de aankoop en eventuele verhuur van onze prachtige recreatiewoningen. Van chalet tot luxe villa met ‘zeezicht’. Kom gezellig langs en neem gerust vrienden en familie mee.

Van e-sloep tot skiff

Tijdens Lekker Nautisch kunt u verschillende typen boten bewonderen. Een botter, een historisch stoomschip? Het zou zo maar kunnen. U moet bovendien niet gek opkijken als een amfibievoertuig ineens vanuit het water het strand oprijdt. Hoe leuk zou het zijn als u daarin zit? Heeft u weleens in een elektro-sloep gevaren? Het kan tijdens de open dagen. Bent u meer van het actieve werk? Stap dan in een skiff en roei een eind het Veluwemeer op of ga suppen met een peddel op een surfplank. Ook voor kinderen is er veel te beleven.

Nautische sferen

Heeft u nog nooit een recreatiewoning gehuurd op een DroomPark? Droomt u van het bezit van een tweede huis? Dit is uw kans om onze modelwoningen te bekijken. Terwijl u nipt aan een korenwijntje of een toastje gerookte paling eet, hoort u wellicht op de achtergrond een accordeonist gezellige Hollandse muziek spelen of een shantykoor oude zeemansliederen ten gehore brengen. Bovendien worden er demonstraties gegeven van oude nautische ambachten. Wij vinden het heel gezellig als u even komt kijken. Kinderen en introducees zijn dus ook van harte welkom.

Bekijk hier het volledige programma

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Schrijf u nu alvast in via het formulier op deze pagina. Uw aanmelding wordt beloond met een verrassing.

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het event ‘Lekker Nautisch’ op DroomPark Bad Hulckesteijn op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen