De Zanding
2 t/m 4 september

Kom naar het spectaculaire Nature Life event in het hart van de Veluwe

DroomPark de Zanding
2 t/m 4 september, 12.00 - 17.00 uur

Kom naar DroomParken de Zanding, want van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september staat DroomPark de Zanding volledig in het teken van ‘Nature Life in het hart van de Veluwe’. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. En ook introducees kunt u kosteloos meenemen. Meld u snel aan via het formulier.

Dicht bij de natuur

Op allerlei manieren laten wij u de natuur van dichtbij beleven. Van een heuse schaapskudde op het terrein met schapen die u aan kunt raken, tot het roosteren en eten van duurzaam verantwoord geschoten wild van de Veluwe tot het roken van met de hand gevangen vis. Maar ook kunt u zien hoe je brood bakt van ingrediënten die gewoon in de natuur voorradig zijn! Of maak uw eigen Veluwse worst.

Op stap met de boswachter

Ontdek de natuur tijdens dit evenement. Kinderen gaan met boswachters op ontdekkingstocht in het bos. De van tv bekende boswachter Arjan Postma zal op zondagmiddag acte de presence geven. Wilt u uw kind laten ervaren hoe het is om een eigen hut te bouwen? Ook dat kan tijdens Nature Life op de Zanding. Kijkt u liever naar een luxe ‘hut’? Verschillende modelwoningen zijn toegankelijk op het park tijdens deze dagen en wij kunnen u alles vertellen over de aankoop en verhuur ervan.

Hoe deden ze het vroeger?

Weet u nog hoe jachthoornhoornblazers klinken? Ervaar het zelf als stoere mannen deze eeuwenoude gewoonte ten gehore brengen. Er is veel meer. Over het hele terrein zullen demonstraties worden gegeven van oude ambachten en worden er natuurproducten verkocht zoals natuurlijke cosmetica. Steeds vaker grijpen we in onze moderne tijd terug naar hoe onze voorouders het deden. Fietst u graag in de natuur? Maak kennis met de nieuwste modellen (elektrische) fietsen.

Bekijk hier het volledige programma

Op onze andere DroomParken volgen ook evenementen waarbij u van harte uitgenodigd bent.

Download de app van De Zanding!

Wist u dat u met onze app ook altijd het laatste nieuws over het park bij de hand heeft? U kunt er zelfs leuke foto's mee maken die u in onze fotoframes kunt plaatsen. Deel de leukste foto's tijdens het Nature Life evenement ook op social media, zoals de Facebook-pagina van DroomParken, of op Instagram of Twitter.

Wanneer u gebruik maakt van de hastag #naturelife maakt u kans op een gratis weekend vakantie bij één van de DroomParken.

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het ‘Nature Event’ op DroomPark De Zanding op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen