Fast & Slow Wheels event bij DroomPark Maasduinen

Vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus, 12.00 – 17.00 uur

DroomPark Maasduinen nodigt u uit voor een evenement vol spektakel! In het weekend van 28 augustus strijdt Max Verstappen opnieuw voor een podiumplaats, deze keer op het Belgische circuit Spa Francorchamps. Al decennialang één van de hoogtepunten van de formule 1-kalender. Ook dit jaar belooft de race weer spectaculair te worden, met Max in zijn nieuwe Red Bull racewagen.

"Ik vind Spa-Franchorchamps een uitdagend circuit. Het heeft veel snelle bochten en daar geniet ik van. Natuurlijk is Eau Rouge mooi! Ik kijk er al heel erg naar uit om op dit thuiscircuit te rijden." – Max Verstappen

U bent van 26 t/m 28 augustus welkom op het park om op groot scherm de trainingen, kwalificatie en de race (zondag) te kijken. Alles staat in het teken van snelheid op wielen: Fast & Slow. De toegang voor dit evenement is gratis!

Gaat u voor Fast?

Voel u als Max Verstappen in een echte racesimulator of een kart en zet een snelle tijd neer. Bent u meer van het zwaardere werk? Stap aan boord van een echte Dakar-truck of een stoere Land Rover voor een parcours over het strand. Voor kinderen worden er natuurlijk ook diverse activiteiten georganiseerd zoals een skelterrace. Kom en win een van de mooie prijzen!

Liever Slow?

Op een BMX-parcours worden demonstraties gegeven en mag u het ook zelf proberen. Maar u kunt ook de nieuwste modellen fietsen en mountainbikes bekijken, waaronder elektrische. Of volg een parcours langs verschillende van onze modelwoningen die te koop zijn.

Wilt u ook introducees meenemen? Ook die begroeten we graag. In het formulier kunt u aangeven op welke van de drie dagen u denkt te komen en met hoeveel personen u komt.

Alle deelnemers ontvangen een verrassingspakket.

Bekijk hier het volledige programma

 

Download de Maasduinen-app!

Wist u dat u met onze app ook altijd het laatste nieuws over het park bij de hand heeft? U kunt er zelfs leuke foto's mee maken die u in onze fotoframes kunt plaatsen. Deel de leukste foto's tijdens het Fast & Slow Wheels evenement ook op social media, zoals de Facebook-pagina van DroomPark Maasduinen, of op Instagram of Twitter.

Wanneer u gebruik maakt van de hastag #maasduinenevent maakt u kans op een gratis weekend vakantie bij één van de DroomParken.

 

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het 'Fast and Slow' evenement op DroomPark Maasduinen op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen