nieuws
08-10-2019 | Emiel Ros

Aangepaste woningen aanbieden via WheelsB&B

Een ontspannen weekendje weg of een zorgeloze vakantie met de hele familie. Dat klinkt heerlijk toch? Dis is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Rolstoelgebruikers of mensen die minder mobiel zijn, ervaren vaak drempels als het aankomt op het zoeken van een geschikte vakantiewoning.

WheelsB&B is een start-up die dit probleem wil oplossen voor deze doelgroep. Zij bieden een platform voor accommodaties die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers. Daarbij verschaffen zij informatie over de toegankelijkheid van de accommodaties en de toegang tot nabij gelegen faciliteiten, services en attracties.

Samenwerking met WheelsB&B

Droomparken vindt dit een geweldig initiatief en sluit graag aan bij het platform van WheelsB&B. De enthousiaste ondernemers van WheelsB&B hebben onlangs een bezoek gebracht aan één van onze parken en samen met enkele werknemers van Droomparken een aangepaste woning bezichtigd. Zij hebben uitleg gegeven waar op gelet moet worden bij het aanbieden van de woning zoals de afmetingen van de doorgangen, drempels en andere aanpassingen in de woningen. Zo kunnen Droomparken en WheelsB&B gezamenlijk de verschillende rolstoelvriendelijke woningen van Droomparken in kaart brengen en aanbieden via het platform van WheelsB&B en de Droomparken website. 

Bij Droomparken merken wij dat er een grote behoefte is aan aangepaste woningen. Daarom zijn er plannen om in de toekomst meer aangepaste woningen te ontwikkelen zodat wij meer mensen een onbezorgde vakantie kunnen bieden. Dat heeft als gevolg dat we de faciliteiten op onze parken ook aan moeten passen zodat deze groep zich op het gehele park welkom voelt.

Aangepaste woningen aanbieden via WheelsB&B