nieuws
26-11-2019 | Emiel Ros

All Star Rally Team - Preproloog 2019

Zaterdag 23 november stond bij veel racefans al maanden in de agenda. Vroeg in de morgen bewogen rallyliefhebbers vanuit heel het land zich naar Noord-Brabant om de deelnemers van de Africa Eco Race 2020 in actie te zien tijdens de Preproloog. En Droomparken was erbij samen met All Star Rally team.

Landgoed Duynenwater in Eersel was voor dit weekend omgebouwd tot een groot evenemententerrein. Het strand rondom de recreatieplas was bewerkt tot een 2km lange rallybaan waar de deelnemers los konden gaan.

Naast de demonstraties hadden fans de kans om rond te neuzen tussen de paddocks van de deelnemers om zo de indrukwekkende voertuigen van dichtbij te bekijken, op de foto te gaan met de coureurs en de nodige handtekeningen en goodies te verzamelen.

De koude temperatuur zorgde ervoor dat de Droomparken mutsen erg in trek waren en veel fans kwamen langs bij onze stand om posters van All Star Rally team aan de collectie toe te voegen.

Tijdens de Africa Eco Race 2020 organiseren wij een leuke actie samen met All Star Rally team. Tijdens de rally kun je iedere dag de voorspelling doorgeven voor de volgende etappe en zo maak je dagelijks kans op een gratis weekendverblijf tijdens het meet & greet weekend op Droompark Marina Strandbad.

De deelnemer met de meeste juiste voorspellingen wint een gratis week vakantie bij Droomparken! 

All Star Rally Team - Preproloog 2019