nieuws
13-07-2018

De leukste watersporten leer je bij Droompark Bad Hoophuizen

activiteiten ook een watersportcentrum. Bij watersportcentrum Windy Waters kun je verschillende watersporten beoefenen. Op eigen houtje, of onder leiding van een ervaren instructeur. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende watersporten die je op het Veluwemeer kunt doen.

Kitesurfen op het Veluwemeer

Iedereen heeft ze vast weleens gezien. Die stoere jongens en meiden die met een kite boven een meer of de zee vliegen en landen op het water. Een ding is zeker, kitesurfen is niet weggelegd voor angsthazen. Zou jij dit ook weleens willen proberen? Op het Veluwemeer in Gelderland kun je les krijgen in het kitesurfen. Tijdens deze lessen begin je op het strand. Heb je daar de kite onder controle, dan volgen de lessen in het water. Het doel is natuurlijk om aan het einde van de lessen zelfstandig te kitesurften op het meer. Ga jij de uitdaging aan?

Windsurfen voor beginners en gevorderden

Lijkt kitesurfen jou iets te gevaarlijk? Dan kun je bij Windy Watersin Bad Hoophuizen ook windsurf lessen nemen. Windsurften gaat een vaak een stuk minder hard en je vliegt zeker niet de lucht in. De lessen die Windy Waters geeft zijn er in verschillende variante. Van beginners tot pro’s, en in groepen of individueel. Heb je het windsurfen al onder de knie? Huur dan je board en zelf per uur of voor een hele dag en ga zelf op pad.

Zeilen in de snelste zeilboot

De catamaran is de snelste en meest sportieve zeilboot die er is. Varen met een catamaran is spectaculair en relatief eenvoudig om te leren. Je kunt namelijk na een paar dagen lessen al helemaal zelfstandig het water op en je krijgt aan het einde van de cursus een officieel erkend diploma. In een ver verleden wel eens op een catamaran gevaren? Fris dan nog even je kennis op met de opfriscursus.

Het water op met het hele gezin

Stand up paddling is een sport die geschikt is voor het hele gezin. Huur een paar surfboards en peddel op je eigen tempo over het Veluwemeer. Wil je het iets spannender maken, doe dan mee aan de speciale yoga- en bootcamplessen op het water.

Een vakantie vol met waterpret

Zie jij deze watersporten wel zitten? Kom dan naar Droomparken Bad Hoophuizen en reserveer jouw zomervakantie vol met waterpret!

De leukste watersporten leer je bij Droompark Bad Hoophuizen