nieuws
05-09-2018

Faunaflat Droompark Bad Hulckesteijn: verblijf voor de kleinste gasten

Faunaflat op Bad Hulckesteijn: verblijf voor de kleinste gasten

In 2014 is Droomparken begonnen met het ontwikkelen van Droompark Bad Hulckesteijn. Tijdens dit proces is er ook rekening gehouden met de kleinste gasten van het park in Nijkerk door een faunaflat te realiseren. Bij het realiseren van accommodaties voor gasten vinden wij het bij Droomparken belangrijk dat de flora en fauna in stand wordt gehouden.

Verblijfplaats voor vogels en amfibieën.

In samenwerking met diverse partijen hebben wij tijdens dierendag (4 oktober) 2016 de faunaflat geopend voor de gevederde gasten. De faunaflat moet namelijk onderdak bieden aan onder andere mussen, mezen en zwaluwen. De ruime openingstijden maken het met dit hotel ook mogelijk om vleermuizen en uilen onderdak te bieden gedurende de dag. Dit vijfsterren vogelhotel beschikt ook over een mooi zwembad waar amfibieën als kikkers en salamanders in kunnen verblijven. De rand van het zwembad is twee jaar na dato flink begroeid met planten, waardoor de amfibieën en vogels wat privacy krijgen.

 

Vroege vogel arrangement

De hotelservices van Droomparken zijn niet op de faunaflat van toepassing. Waar wij als Droomparken altijd klaar staan om de wensen van onze gasten vervullen laten wij deze gasten liever met rust. De hotelservices van Droomparken zijn daarom niet van toepassing op de faunaflat. Alhoewel het vroege vogel arrangement wél op gaat voor veel gevederde gasten ?

Faunaflat Droompark Bad Hulckesteijn: verblijf voor de kleinste gasten