nieuws
22-08-2020

Introductie Rolvedère-vakantiewoningen Droompark Beekbergen

Op zaterdag 22 augustus om 11.00 uur zijn de eerste Rolvedère-vakantiewoningen bij Droomparken feestelijk geïntroduceerd op Droompark Beekbergen. De opening is verricht door Esther Vergeer, bekende rolstoeltennisser en Chef de Mission van Paralympic TeamNL. Deze aangepaste vakantiewoningen zijn bedoeld voor personen die door - een al of niet tijdelijke - lichamelijke beperking of grote prikkelgevoeligheid andere eisen stellen aan een vakantiewoning. Dat kan bijvoorbeeld een gezinslid zijn. De bekende designer Sheila de Vries, ontwerper van het eigentijdse, prikkelarme interieur in de vakantiewoningen is eveneens bij de opening aanwezig.

De gemeente Apeldoorn heeft, in het kader van ‘groei & krimp’ met betrekking tot vakantieparken in de gemeente, een tender uitgeschreven waar Droomparken op heeft ingeschreven met een plan voor aangepaste woningen voor bovengenoemde doelgroep. De gemeente heeft dit plan omarmd zodat Droomparken 24 zorgwoningen kan gaan realiseren op Droompark Beekbergen in een natuurrijke omgeving. De door de gemeente aangewezen locatie is aan het einde van de Lage Bergweg, rechts op een bosrijke locatie.

De L-Cube MiVa is een moderne, royaal toegankelijke recreatiewoning met alle ruimte en comfort. De doordachte indeling, de brede deuropeningen en functionele extra’s als ruime badkamer met inloopdouche, wastafel (90 cm, beugels en douchestoel) zorgen voor een positief en vertrouwd gevoel. Naast het toilet (50 cm, beugels) in de grote badkamer is er nog een apart toilet. De woning telt twee of drie slaapkamers en twee badkamers en suite. De L-Cube MiVa wordt volledig gestoffeerd opgeleverd, waarbij aan alles is gedacht: van een sfeervolle binnenhaard en stijlvolle rolstoelproof keuken met inbouwapparatuur tot fraaie betegeling van toilet en badkamer. Alle ruimtes zijn met aandacht en luxe tot in de puntjes afgewerkt.

Meer informatie over de L-Cube MiVa

 

 

 

Introductie Rolvedère-vakantiewoningen Droompark Beekbergen