nieuws
14-08-2018

Op vakantie in Nederland

Voor je volgende vakantie hoef je echt niet per se naar het buitenland. Nederland is namelijk erg veelzijdig. Het maakt dus niet uit of je een strandvakantie, een vakantie in de natuur of een ander soort actieve vakantie zoekt. Want in Nederland is er voor ieder wat wils.

In Nederland kun je ook een strandvakantie houden. Zo zijn er bijvoorbeeld grote stranden te vinden in Zeeland of bij Zandvoort. Als je toch liever wat meer van de natuur ziet kun je in diverse natuurparken wandelingen of fietstochten maken. De Veluwe is het grootste natuurpark van Nederland en het is echt een aanrader voor natuurliefhebbers. Ook vind je in Nederland veel bijzondere dorpjes, monumenten, musea, theaters, pretparken, zwembaden en eigenlijk nog heel veel meer om te doen tijdens je vakantie.

Belangrijke pluspunten voor een vakantie in Nederland

Daarnaast biedt een vakantie in Nederland ook veel voordelen. Zo ben je niet lang onderweg met de auto en je staat niet op een zwarte zaterdag urenlang in de file op weg naar je vakantiebestemming. Ook heb je geen last van de drukte op de vliegvelden, de vertragingen en de lange wachtrijen.Tijdens je vakantie in Nederland hoef je ook niet te stoeien met lastige talen en verstaan de meeste mensen je, ook als je in je eigen dialect blijft praten. Je kunt dus gerust neerploffen op een terrasje en inchecken bij je receptie. Verder is het in Nederland de laatste zomers ook prachtig weer. Het is de laatste maanden zelfs zo warm dat je zelfs voor tropisch weer het land niet meer uit hoeft!

Wat kun je allemaal doen op onze Droomparken?

Op onze Droomparken is er tijdens je vakantie in Nederland genoeg te doen. Zo kun je bij Droomparken verschillende wateractiviteiten beoefenen, zoals kanoën, zeilen en kitesurfen. Verder kun je bij vrijwel al onze Droomparken een fiets huren als je de bijzondere plekken in de omgeving wilt verkennen. Wil je een dagje ontspannen of komt er toch een regenbui over? Maak dan gebruik van onze binnenzwembaden of geniet van onze wellness arrangementen.

Voor het echte vakantiegevoel

Voor het echte vakantiegevoel bieden wij je de vrijheid van onze huisjes met de luxe van een hotel aan. Zo zorgen wij ervoor dat je bed al is opgemaakt en dat er een uitgebreid keukenpakket en badkamerartikelen in je vakantiehuis aanwezig zijn. Door de hotelservice hoef je voor je op vakantie gaat minder te regelen, en heb je meer tijd om te genieten!

Op vakantie in Nederland