nieuws

Op vakantie met je hond, kat of ander huisdier

14-08-2018

Zomervakantie. Wat ons betreft de leukste en lekkerste vakantie van het jaar! Maar dat is misschien niet voor iedereen het geval. Want misschien moet je wel wekenlang je geliefde huisdier missen. Gaat je huisdier naar een pension? Dan heb je ook nog eens dubbele kosten tijdens de vakantie. Droomparken heeft nu de perfecte oplossing! Neem je hond of kat mee op vakantie en betaal per dag maar een klein bedrag.

Vakantieparken voor huisdieren

Op de meeste van onze vakantieparken zijn jouw huisdieren welkom. Ga bijvoorbeeld een weekje naar Droompark Schoneveld en waai samen met je trouwe viervoeter uit op het strand. Of wat dacht je van een lange boswandeling op de Veluwe? Ook in deze regio hebben we meerdere vakantieparken waar het meenemen van je huisdier is toegestaan.

Neem je huisdier mee op vakantie op de onderstaande parken:
 Droompark Bad Hoophuizen
 Droompark Bad Hulckesteijn
 Droompark Beekbergen
 Droompark Bospark Garderen
 Droompark Buitenhuizen
 Droompark De Zanding
 Droompark Hooge Veluwe
 Droompark Maasduinen
 Droompark Molengroet
 Droompark Spaarnwoude
 Droompark Schoneveld

Wat moet je weten als je met je huisdier op vakantie gaat

Wanneer je graag je huisdier mee wilt nemen op vakantie en je boekt een vakantiewoning bij Droomparken, dan moet je met een paar dingen weten.
1) Geef altijd van tevoren aan met hoeveel huisdieren je naar ons vakantiepark komt. Er zijn namelijk maximaal 2 huisdieren per woning toegestaan.
2) Let bij het boeken van een woning op de letters GH (Geen Huisdier) in deze woningen zijn namelijk geen huisdieren toegestaan. Accommodaties waarin huisdieren zijn toegestaan worden tijdens het maken van de reservering via de plattegrond aangegeven met het volgende kernmerk: Huisdieren toegestaan. Mocht dit kenmerk niet bij de locatie vermeld staan dan betreft het een huisdiervrije accommodatie.
3) Voor het meenemen van je huisdier vragen we een vergoeding van vijf euro per huisdier, per nacht