nieuws
14-08-2018

Op vakantie met je hond, kat of ander huisdier

Even lekker op vakantie of een lang weekend weg? Klinkt heel vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Want misschien moet je wel je geliefde huisdier missen omdat hij/zij niet welkom is. Gaat je huisdier naar een pension? Dan heb je ook nog eens dubbele kosten tijdens de vakantie. Droomparken heeft de perfecte oplossing! Neem je hond of kat gewoon lekker mee!

Vakantieparken voor huisdieren

Op de meeste van onze vakantieparken zijn jouw huisdieren welkom. Ga bijvoorbeeld een weekje naar de kust en waai samen met je trouwe viervoeter uit op het strand. Of wat dacht je van een lange boswandeling op de Veluwe of in Noord-Limburg? Ook in deze regio hebben we meerdere vakantieparken waar het meenemen van je huisdier is toegestaan. Of je nu in een Tiny House of met de hele familie in een groepsaccommodatie wilt verblijven, jouw hond of kat is welkom! 

Wat moet je weten als je met je huisdier op vakantie gaat

Wanneer je graag je huisdier mee wilt nemen op vakantie en je boekt een vakantiewoning bij Droomparken, dan moet je een paar dingen weten.

  1. Geef altijd van tevoren aan met hoeveel huisdieren je naar ons vakantiepark komt. Er zijn namelijk maximaal 2 huisdieren per woning toegestaan.

  2. Tijdens het reserveringsproces via onze website is het mogelijk om een woning met voorkeur te boeken. Door de muis over de beschikbare accommodaties op de kaart te bewegen, worden de kenmerken van de accommodatie zichtbaar. Let bij het boeken van een woning op het kenmerk huisdieren toegestaan. Mocht dit niet helemaal lukken, dan kun je een e-mail sturen met de gewenste periode en voorkeur voor een park naarreserveringen@droomparken.nl.

  3. Voor het meenemen van je huisdier vragen we een vergoeding van vijf euro per huisdier, per nacht.

  4. Honden dienen aangelijnd te zijn op het park. Mochten ze onverhoopt toch een grote boodschap doen, dan zijn er prullenbakken op het park aanwezig. 

Op vakantie met je hond, kat of ander huisdier