nieuws
02-10-2018

Opening Droompark Marina Strandbad

Het weekend van 29 en 30 september stond al wekenlang vetgedrukt in onze agenda. Dit was namelijk het openingsweekend van Droompark Marina Strandbad. Na de overname door Droomparken in juli 2018 is met inzet van veel middelen en mankracht gewerkt aan de transformatie van Camping Dorado Beach naar het eigentijdse multifunctionele recreatiepark Marina Strandbad. Reden voor een feestje dus!

Naast een officieel openingsmoment met de symbolische sleuteloverdracht en het luiden van de scheepsbel, waren er diverse festiviteiten georganiseerd. Het heerlijke nazomerweer trok erg veel belangstellenden naar het park, welke allemaal genoten hebben van een drankje en Italiaanse hapjes bereid en geserveerd door het nieuwe restaurant; Sophia's Italian. Muzikanten, een cartoontekenaar en goochelaar zorgden voor vermaak. Mensen zonder hoogtevrees konden het park vanuit een luchtballon bekijken.

De infrastructuur op het terrein is vernieuwd en het centrumgebouw is omgebouwd naar een gezellige lobby met parkshop. Bovendien is het gebouw nu voorzien van een kelder met wellness faciliteiten zoals sauna’s en een fitnessruimte. Kinderen kunnen hun hart ophalen in Bram's theater, een gezellig kindertheater. Het nieuwe restaurant Sophia’s Italian heeft haar deuren geopend in het centrumgebouw voor gasten op het park en passanten. Op het park staan op dit moment al een aantal modelwoningen die bezichtigd kunnen worden.

Marina Strandbad is in ontwikkeling naar een multifunctioneel recreatiepark met een verscheidenheid aan eigentijdse recreatiewoningen in een waterrijke omgeving. Hierdoor wordt het park aantrekkelijk voor alle doelgroepen. Uniek in de recreatiebranche is dat Droomparken haar gasten een dienstverlening aanbiedt op het niveau van hotelservices. Zo zijn de bedden bij aankomst in de huisjes al opgemaakt, is er ontbijtservice en doen de medewerkers er alles aan om aan de wensen van de gasten te voldoen. Het park wordt ontwikkeld met oog en respect voor de vaste gasten, omwonenden en de natuur. Voorbeelden op het gebied van natuur op het park zijn vleermuisvriendelijke verlichting en de aanleg van waterpoelen voor amfibieën en inheemse beplanting.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van Marina Strandbad? Volg ons op Facebook en Instagram! Voor verkoop en verhuur gerelateerde informatie kun je terecht op de officiële website.

Opening Droompark Marina Strandbad