nieuws
18-07-2018

Stichting WensAmbulance Brabant

Dankzij een genereus gebaar van een van haar vrijwilligers heeft de stichting WensAmbulance Brabant op Droompark Hooge Veluwe in Arnhem de beschikking gekregen over een prachtige luxe recreatiewoning. De luxe recreatiewoning werd op woensdag 18 juli op feestelijke wijze door Droomparken overgedragen aan de nieuwe eigenaren; familie Buit en bestuurslid van de Stichting WensAmbulance Brabant Frans van Gerven.

Stichting WensAmbulance Brabant

De Stichting WensAmbulance Brabant bestaat sinds 2011 en werkt met 160 vrijwilligers. De stichting heeft tot doel het vervullen van een laatste wens van mensen die terminaal ziek zijn zoals het vervoeren naar een plezierige plek. Hiervoor heeft de stichting op vier plaatsen in Brabant een ambulance staan. In 2017 kreeg het ruim 500 aanvragen om te vervullen. Het aantal aanvragen stijgt met zo’n 20% per jaar.

Wij vinden dit een fantastisch initiatief. De woning komt kosteloos ter beschikking van de stichting om mensen die terminaal ziek zijn met hun dierbaren een mooi samenzijn in een groene omgeving te geven. Droomparken neemt de schoonmaak en het ontbijt voor haar rekening. Wij willen namens Droomparken alle vrijwilligers van stichting WensAmbulance Brabant bedanken en heel veel succes wensen met de goede daden die zij verrichten met deze stichting

Stichting WensAmbulance Brabant