nieuws
04-11-2019

Vakantie boeken voor 2020

Vakantie boeken voor 2020: wacht niet te lang!

De zomervakantie is net weer voorbij en de vakantiespullen zijn weer achter de schotten op zolder gestald. Hopelijk kijk je terug op een heerlijke vakantie vol zon en gezelligheid. Maar misschien kijk je ook al vooruit. Want voor je het weet is het 2020 en dient de volgende vakantie zich aan. En dan wil je natuurlijk opnieuw verzekerd zijn van een heerlijke vakantie.

Kom naar de Veluwe

Kom bijvoorbeeld naar een van onze parken op de Veluwe. Droomparken is goed vertegenwoordigd in dit prachtige, typisch Nederlandse natuurgebied, dus je kan hier zeker een mooi plekje vinden! Zo kun je vakantie vieren op Droompark Zuiderzee of op Droompark De Zanding. Maar je kan ook genieten van de omgeving van Beekbergen of van het Nationaal park op Droompark Hooge Veluwe. Kortom, de Veluwe kent geen geheimen voor Droomparken.

Strandvakantie in eigen land

Je kan er ook voor kiezen richting de kust te trekken waar je van harte welkom bent op onze vakantieparken Droompark Schoneveld en Droompark Bad Meersee. Een vakantie op deze parken betekent heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust en genieten van Zeeuwse delicatessen. Eigenlijk dus gewoon een Zeeuwse droom die werkelijkheid wordt.

Genieten met een zachte G

Dat doe je op Droompark Maasduinen, in Limburg. Dit park is prachtig gelegen bij Nationaal park de Maasduinen. Je kan dus heerlijk genieten van de natuur rondom het park en Limburg wandelend of fietsend ontdekken.

Kom naar Noord Holland

Ten slotte kun je ook komen genieten op een van onze parken in Noord-Holland. Noord-Holland staat bekend om zijn grote steden en rijke geschiedenis. Dit is ook een van de aanraders om te zien tijdens je vakantie. Kom naar Amsterdam of Haarlem en laat je verrassen door alles wat deze mooie steden te bieden hebben. Boek een verblijf op een van onze vakantieparken in Noord-Holland, en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie in 2020.

Zoek en boek jouw vakantie voor 2020

Wanneer kom jij in 2020 vakantie vieren bij Droomparken? Je bent welkom in de voorjaarsvakantie, meivakantie of zomervakantie, maar natuurlijk kun je ook altijd een weekendje weg boeken. Trek erop uit met je partner, gezin, familie of vrienden. Bij Droomparken is alles mogelijk en ook in 2020 is er weer een breed aanbod aan vakantieparken waar jij een heerlijke vakantie kan komen vieren. Boek daarom nu jouw luxe vakantiewoning op een van onze parken en je kunt direct starten met de voorpret voor jouw vakantie!

Vakantie boeken voor 2020