nieuws
17-10-2019

Woonmaand Oktober: Interieur

Woonmaand oktober: ontdek het interieurteam van Droomparken

Het is oktober. Woonmaand oktober. Dat betekent extra aandacht voor wonen, interieur en alles wat daar bij komt kijken. En dus een heel goed moment om de interieurafdeling van Droomparken eens in het zonnetje te zetten. Want het team van Droomhuis Interieur zorgt er voor dat jouw toch al mooie vakantiewoning nét even dat kleine beetje extra uitstraling krijgt. En dat doen ze op verschillende manieren. Dus wil jij je vakantiewoning inrichten? Lees dan snel verder.

Het hele team staat voor je klaar

Het interieurteam van Droomhuis Interieur staat voor je klaar. Al je wensen worden besproken om zo een gepast advies te kunnen geven. En je kan er altijd vanuit gaan dat jouw wensen hierin worden meegenomen. Er zal gekeken worden naar de juiste combinatie meubels en de sfeer die jij wil hebben in je woning. Zo wordt er gepast advies gegeven en kun je met een goed gevoel je vakantiewoning inrichten.

Een uitgebreide collectie

Iedereen heeft een andere smaak, en dus heeft iedereen andere wensen als het aankomt op interieur. Daarom heeft Droomhuis Interieur een uitgebreide meubelcollectie om zo elke vakantiewoning naar wens in te richten. Zo kun je voor een klassieke uitstraling kiezen, maar ook voor een moderne uitstraling. En het interieurteam volgt alle woontrends, dus je bent altijd bij de tijd met het uitkiezen van nieuw interieur. En je hebt ruime keuze als je je vakantiewoning gaat inrichten!

Voor elke woning een mooi interieur

Natuurlijk is geen vakantiewoning hetzelfde. Dat weet het interieurteam maar al te goed. Er zitten moderne en klassieke vakantiewoningen in het aanbod van Droomparken, en daar wordt op ingespeeld door het interieurteam. Zo heeft iemand die een Cube Elite vakantiewoning koopt misschien interesse in een Touch of Blue interieur, terwijl iemand die een Villa Avantage vakantiewoning koopt meer ziet in een landelijk interieur. Zo is er voor elke woning een mooie combinatie te bedenken.

Ook als je iets wilt vervangen

Natuurlijk kan het zo zijn dat je op den duur een keer iets anders wilt in je woning. Daarom biedt Droomhuis Interieur ook de mogelijkheid interieur te vervangen. Zo blijft je woning bij de tijd en is hij altijd op en top in orde. Voor veel voorkomende artikelen kun je bij de parkmanager terecht, maar het is natuurlijk ook mogelijk een adviesgesprek met Droomhuis interieur in te plannen. Zo kun je bezig blijven met het inrichten van je vakantiewoning.

Maak van woonmaand oktober een succes met Droomhuis Interieur

Zoals je leest kun je met Droomhuis Interieur alle kanten op. Je kunt je wensen aangeven, en samen wordt het perfecte interieur samengesteld. Wil jij ook een adviesgesprek voor het interieur van je Droomparken Vakantiewoning? Neem dan nu contact op om een afspraak te maken. Dan maken we samen een succes van woonmaand oktober én helpen wij je bij het inrichten van je vakantiewoning!

 

 

Woonmaand Oktober: Interieur