Themamaanden

Iedere maand een nieuwe thema en nieuwe acties

November: Culinaire maand

November is de maand waarin het hart van sterrenkoks (en lekkerbekken) harder gaat kloppen. Wijnoogsten verleiden tot proeffeestjes, paddenstoelensoorten inspireren tot bijzondere gerechten en de rijpe, diepe smaken van wildgerechten strelen de tong. En laten we de groentes niet vergeten, die met een knapperige ‘bite’ of een romige saus een oer-Nederlandse keuken vervolmaken.

De 14 Droomparken in Nederland bevinden zich stuk voor stuk in de mooiste stukjes van Nederland. Ga op culinair weekend en ontdek de streekproducten van de Veluwe, de landelijke Achterhoek, uitgestrekte luchten in ZeelandLimburgse heuvels of de unieke polders in de Noord-Holland. Bij Droomparken vind je de gaafste plekken en de lekkerste locaties heerlijk te genieten. 

Meld je gratis aan
Leuke aanbiedingen & nieuws in je mailbox?
  • Blijf altijd als eerste op de hoogte van onze acties en het laatste nieuws bij Droomparken

December

Kom lekker zitten bij de openhaard of de vuurkorf, laat je glas bijschenken en geniet. Even helemaal eruit, in een nieuw decor op een andere plek en met zo veel heerlijks om te beleven. Een knusse en comfortabele plek van waaruit je een nieuw stukje Nederland kunt (her)ontdekken. Bourgondisch of juist ingetogen. Waterrijk of bosrijk… of toch strand en zee. Hier is het alle dagen feest.

Inschrijven nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg als eerste de informatie van alle acties en aanbiedingen voor dit najaar.