droomparken.nl

Samen tegen Corona

Maandag 23 maart jl. heeft de Nederlandse regering aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. Droomparken volgt de aanwijzingen en regels van de Nederlandse regering strikt op wat betekent dat de open dagen op verschillende Droomparken tot 1 juni niet door zullen gaan. 

Virtuele open dagen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Omdat het niet mogelijk is om op een van de Droomparken open dagen te organiseren kun je het park virtueel ontdekken en de woningen te bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs om het park te bezoeken, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.   

Kom inspiratie opdoen tijdens onze open dagen

Ontdek en ervaar onze Droomparken 

Nieuwsgierig naar onze parken, faciliteiten, accommodaties en verkoopwoningen? Regelmatig organiseren we gezellige open dagen op onze parken. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende open dagen. 

Je bent van harte welkom.

Open dagen voorjaar 2020:

DatumLocatie
Zaterdag 21 maart t/m zondag 22 maartDroompark De Zanding
Zaterdag 28 maart t/m zondag 29 maartDroompark Bad Hulckesteijn
Zaterdag 4 april t/m zondag 5 aprilDroompark Buitenhuizen & Droompark Spaarnwoude
Vrijdag 10 april t/m maandag 13 aprilDroompark Marina Strandbad
Zaterdag 18 april t/m zondag 19 aprilDroompark Bad Hoophuizen
Zaterdag 25 april t/m zondag 26 aprilDroompark Maasduinen
Zaterdag 2 mei t/m zondag 3 meiHacienda el Sueño: Droompark De Zanding
Zaterdag 9 mei t/m zondag 10 meiDroompark Beekbergen