droomparken.nl

Kom inspiratie opdoen tijdens onze open Tiny House 

Tiny Houses by Droomparken: slim gebruik van ruimte, innovatieve technologie en een gelikt design

Je terugtrekken in de natuur. Je batterij opladen en je hoofd leegmaken? Je Tiny House is the place to be. Investeer in je eigen Tiny House of vier er een heerlijke vakantie. Laat je verrassen door de authenciteit van deze unieke oplossingen. 

Sinds 2017 vind je bij meerdere Droomparken unieke Tiny Houses. Bedacht, ontworpen en gebouwd met een mooie missie: jouw vakantie nog duurzamer maken. 

Ontdek en ervaar de Tiny Houses by Droomparken in real life

Nieuwsgierig geworden naar de Tiny Houses? Hieronder vindt je een overzicht van de komende open Tiny Houses. Je bent van harte welkom!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Oh, en vergeet niet onze de Tiny House Droomparken Instagram te volgen!

Minder huis, meer leven
Knusse Tiny Houses
  • De Tiny Houses liggen midden in het Veluwse bos, heuvelachtig Limburg of vlakbij Amsterdam. De Tiny Houses grenzen aan een openlucht binnenplaats met loungebanken, diverse hangmatten, een barbecue én een heerlijke hottub!

Iconisch wonen, iconisch recreëren

Altijd al gedroomd van jouw eigen tiny house?

Tiny Houses zijn 22-28 m2 en super slim ingedeeld. Trendy en gezellig: alles wat je nodig hebt dichtbij, makkelijk te onderhouden en geen overbodige ruimtes vol spullen. Clean en zen.

Laat binnen en buiten versmelten en maak van de natuur het fantastische verlengstuk van je huis(je). Een Tiny House als middelpunt van het nieuwe relaxen en tijd & geld
overhouden om van alles te ondernemen! 

Ontdek het Tiny House aanbod

uniek bij Droomparken

Vier je vakantie in een Tiny House!

Ben je op zoek naar een unieke vakantiebelevenis? Dan is het voor het eerst in Nederland mogelijk om op een vakantiepark een vakantie in een Tiny House te boeken. 

Tiny House zijn kleine maar volledig volwaardige woningen. Ze zijn slim en ecologisch verantwoord gebouwd en zo neergezet dat er een community sfeer ontstaat. De locatie van Droompark De Zanding, het neusje van de zalm op de Veluwe, leent zich hier perfect voor.

Boek jouw vakantie in een Tiny House

Contact

Formulier

Hoe en welke informatie wil je ontvangen over de Tiny Houses?