Kom ook naar onze open dagen!
Wordt dit soms uw Tweede Huis?

Vanaf 26 augustus vinden er weer elk weekend open dagen plaats en zijn er gloednieuwe afleveringen te bekijken van het RTL4 programma 'Droom van een Tweede Huis'.

Open dagen

De komende maanden is er elke vrijdag t/m zondag een themaweekend op een park met tal van activiteiten. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u genieten van deze happening en geheel vrijblijvend kennis maken met het park, de woningen en zijn omgeving.

Onze aankoopadviseurs staan tijdens de open dagen voor u klaar en kunnen u voorzien van alle gewenste informatie. Uiteraard kunt u ook zelfstandig over het park lopen en een kijkje nemen in de woningen. Wellicht tot ziens op de open dagen!

Droom van een Tweede Huis

Elke zaterdag om 17.00 uur en elke zondag om 12.20 uur kunt u kijken naar een nieuw seizoen van het televisieprogramma 'Droom van een Tweede Huis' op RTL4. In dit programma gaan gezinnen, stellen en groepen vrienden op zoek naar de ideale vakantiewoning op één van de DroomParken. Daarnaast is te zien wat een DroomPark allemaal te bieden heeft en wat er zoal te doen is in de omgeving ervan.

Uitzending: Droom van een Tweede Huis

Elke zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.15 uur op RTL4.
Meer informatie op ''Droom van een Tweede Huis''!