droomparken.nl

Geniet van een gezellig paasweekend

Het voorjaar straalt je tegemoet! Helemaal nu je 30% korting krijgt op een heerlijk weekend weg of korte vakantie, zelfs tijdens het Paasweekend van vrijdag 2 april t/m maandag 5 april. Ook tijdens het paasweekend kun jij dus genieten van de gezelligheid en ruimte bij Droomparken.

Bestel een heerlijke paasbrunch of paasdiner, of allebei!

Om het Paasweekend helemaal compleet te maken kan een brunch en/of heerlijk diner niet ontbreken! Bestel jouw brunch- of dinerbox direct tijdens het boeken en jij hoeft echt alleen nog maar te genieten van een heerlijk weekend weg!

Afhankelijk van het park waar jij verblijft heb je de keuze uit de Sophia's Italian brunch-, starter of dinerbox of een Dubbel Dutch brunch-, starter- of dinerbox. Voor slechts € 19,50 per persoon bestel jij een heerlijke Paasbrunch. De starterbox is te bestellen voor €15,- per persoon en de dinerbox is verkrijgbaar voor €32,50 per persoon. 

Bekijk het Sophia's Italian menu

Bekijk het Dubbel Dutch menu

Vind jij het gouden ei? Win een gratis weekend weg!

Als jij een brunch- of dinerbox bestelt tijdens het Paasweekend dan maak je bovendien ook nog kans op een gratis weekend weg! Zit het gouden ei in jouw bestelde foodbox? Dan geniet je niet alleen van een heerlijke brunch of diner, maar ook nog van een gratis weekend weg later dit jaar!

De gezelligste paasactiviteiten 

Het zoeken van paaseieren kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het Paasweekend. Op Eerste Paasdag mogen kinderen, in drie verschillende leeftijdsgroepen, samen met de Paashaas op zoek naar paaseieren. Op Tweede Paasdag is er een leuke Speurtocht! Het hele weekend komt de Mini Disco on Tour langs. Daarnaast is er natuurlijk een onlineanimatieprogramma te volgen, kortom ook tijdens Pasen is er meer dan genoeg te doen op de Droomparken!  

Boek jouw paasweekend

Je bent van harte welkom
Veilig en verantwoord even ertussen uit
  • Met een aantal aanpassingen kun jij genieten van een heerlijk verblijf op één van de 14 Droomparken in Nederland.

Flexibel omboeken

Veiligheid en verantwoordelijkheid staan bij ons voorop, ook tijdens Pasen. Mogelijk zijn de coronamaatregelen nog steeds van kracht in het komend paasweekend dus daarom kun je flexibel omboeken!

Boek jouw verblijf tijdens Pasen voor 31 maart 2021 en je hebt vrijblijvend de mogelijkheid om tot 14 dagen voor aankomst jouw vakantie eenmalig om te boeken voor een andere periode en/of een ander park. Zo blijf je flexibel en heb je de mogelijkheid om op korte termijn je plannen te wijzigen - waar jij je goed bij voelt.

Boek jouw paasweekend

*Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Zie www.droomparken.nl/flexibel-boeken

Extra zeker en ontspannen op vakantie

  • Onze woningen zijn schoon. Samen met onze schoonmaak partners geven we extra veel aandacht aan de hygiëne in de woningen zodat je lekker fris op vakantie kunt.
  • Wij zorgen voor gepast (individueel) contact. Inchecken gaat via een sleutelkluisje en contact verloopt digitiaal.
  • Er is nog veel te doen in de omgevingen van onze parken, lekker wandelen en genieten van de mooiste natuurgebieden rondom onze locaties.
  • Geen zin in koken? Onze horeca bezorgt je maaltijd aan huis!

Boek jouw vakantie of weekend weg