Rolvedère

Neem de ruimte om er even lekker uit te zijn

Even lekker weg in eigen land is populair. Gezellig met relatie, vrienden of familie genieten in een fijne vakantiewoning kan echter voor uitdagingen zorgen als je tijdelijk of permanent aan een rolstoel gebonden bent. In dat geval heb je nu eenmaal net dat beetje extra ruimte en comfort nodig om je op je gemak te voelen. Droomparken heeft fijne recreatiewoningen op mooie locaties midden in de natuur met net dat beetje extra. Sfeervolle, ruim opgezette vakantiehuizen waar je ook met een rolstoel prima uit de voeten kunt.

Toegankelijk en trendy

De Rolvedère vakantiewoningen van Droomparken zijn ruim van opzet, zodat zij optimaal toegankelijk zijn. Bredere deuropeningen, functionele badkamers, praktische toiletunits  en ingenieuze ruimteverdelingen zorgen ervoor dat deze woningen tegemoet komen aan de wendbaarheid van de rolstoelgebruiker. De woningen zijn bovendien bijzonder trendy en sfeervol, want vakantie betekent voluit genieten voor iedereen. Droomparken heeft een eigen designtopper in huis, die van elke recreatiewoning een waar paleisje maakt. Ook heeft mode- & interieurdesigner Sheila de Vries speciaal voor Droomparken een interieurontwerp en diverse accessoires ontwikkeld voor een smaakvolle, elegante sfeer waarin je je thuis voelt.

Maatwerk in alle opzichten

De Rolvedère vakantiewoningen bieden niet alleen maatwerk in ruimteverdeling en interieurdesign, maar zij zijn er ook in diverse uitvoeringen. Van strakke designbungalows tot stenen villa’s. Er zijn verschillende vakantiewoningen op meerdere parken beschikbaar. Voor een actueel overzicht, beschikbaarheid en maten kun je terecht op www.droomparken/rolvederebeschikbaarheid. Maar je kunt natuurlijk ook even bellen met één van onze ‘wizzards’ om te onderzoeken welke vakantiewoning helemaal passend is: 55 – 505 88 10.