bekijk ander park
Aanbod overzicht

Cube Maximaal

Cube Maximaal, luxe afwerking, elegante presentatie.

In het najaar zullen wij starten met een nieuwe fase waar dit type woning aan de rand van het park geplaatst zal worden. 

Het stijlvolle interieur gecombineerd met veel glas en de gezellige buiten openhaard verlenen heel veel karakter aan dit bijzondere object. Deze onder architectuur ontworpen vakantiebungalow is een lust voor het oog. In de ruime woonkamer vindt u ook een luxe openhaard op gas. De bijzonder fraaie keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers en biedt daarnaast de mogelijkheid voor het plaatsen van twee badkamers. Op het royale terras met buitenhaard bij deze prachtige vakantiebungalow is het volop genieten. De tuin rondom is heerlijk groen en speels aangelegd. Uiteraard beschikt de bungalow over een eigen parkeerplaats. De Cube Maximaal wordt aangeboden in zowel een 4-persoons als een 6-persoons variant.

Opmerkingen

De Cube is vervaardigd van solide en duurzame materialen. Het object is prima geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.
Op DroomPark Schoneveld ligt de Cube Maximaal direct aan de rand van het park waar uitzicht wordt geboden over het natuurgebied Waterdunen.

Extra’s

De Cube is voorzien van een speels aangelegde tuin en prachtig volledig betegeld zonneterras. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

€ 159.500,-
Incl. BTW, prijs kavel op aanvraag

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Uw accountmanager

Harry Verbeucken
0031(0)6-46922388
bel mij terug
Bel mij terug

Informatie pakket aanvragen

per mail per post

Dhr. Mw.
Dhr. Mw.