Bungalowpark Zeeland

De ultieme vakantiebestemming voor veel vakantieliefhebbers in eigen land is Zeeland. De Zeeuwse kust heeft dan ook alle ingrediënten voor de perfecte vakantie; zee, strand, natuur en bruisende dorpjes. Op ons bungalowpark Zeeland voel je je direct thuis!

Optimaal vakantiegevoel

Ieder seizoen en alle vakantieperiodes heeft Zeeland iets te bieden. In de zomer kan je jouw vakantie doorbrengen in en rondom het water. Je kan verschillende watersportactiviteiten ondernemen of heerlijk ontspannen op het strand. Ook bij regen of kou is er in Zeeland nog genoeg te doen. Ontdek bijvoorbeeld de wellness op ons bungalowpark Zeeland of het overdekte zwembad. Je verblijft in een prachtige chalet Zeeland. Op Droompark Schoneveld geniet je altijd van het optimale vakantiegevoel.

Ontdek de omgeving

Vanuit ons vakantiepark aan de kust kan je de omgeving ontdekken. De natuur ontdek je het beste op de fiets of met mooie wandelingen. Daarnaast kan je ook dagactiviteiten beleven. Ga bijvoorbeeld eens naar Arsenaal Vlissingen, golfen, Neeltje Jans of zeehonden bekijken in de Westerschelde. Wil je tijdens je vakantie graag ook kunnen winkelen of steden bezoeken? Je kan je uitleven in het bruisende Brugge of naar het gezellige vissersdorpje Breskens.

Luxe service op ons bungalowpark Zeeland

Op Droompark Schonveld kan je een uitstekende service verwachten. We staan je graag te woord in onze lobby. Hier vertellen we je alles over je verblijf, maar ook over de activiteiten op en rondom ons bungalowpark Zeeland. Daarnaast kan je echte hotel service verwachten met een uitgebreid keukenpakket, fijne badkamerartikelen en opgemaakte bedden.

Ontdek het park

Aangename arrangementen

Houd jij van een heerlijke BBQ tijdens je vakantie? Of ga je graag gourmetten? Op Droompark Schoneveld bieden wij verschillende arrangementen aan.

  • BBQ arrangement
  • Gourmetarrangement
  • Luxe uitcheck arrangement
  • Vroege/late vogel arrangement
  • Wellness arrangement
  • Fietsarrangement

Kom je ook?

Op Droompark Schoneveld krijg je net dat beetje extra. Je geniet dan ook net dat beetje extra tijdens je vakantie. Op ons vakantiepark Zeeland heb je de ruimte op jouw vakantie helemaal in te vullen zoals jij dat wilt. Op ons bungalowpark kan je een bugalow kopen of een bungalow huren. Op ons park vind je luxe, ruime en moderne bungalows precies naar jouw wens.

Koop of Boek!