Een vakantiepark aan de kust is iets wat hoog op het vakantielijstje staat bij veel Nederlanders. Even lekker naar het strand om bij te bruinen of om een duik te nemen in de zee. De kinderen spelen in het zand of gaan mee het water in. Voor veel vakantiegangers is een vakantie pas compleet als er zee en strand in de buurt zijn. Precies dat vind je op Droompark Schoneveld.

Vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Droompark Schoneveld is een 5-sterren vakantiepark aan de Zeeuwse kust. Dit luxe bungalowpark aan de kust van Zeeland, met overdekt zwembad, is pal aan zee gelegen, aan één van de schoonste stranden van Nederland.

Maar er is meer... direct in de omgeving van Droompark Schoneveld is van alles te doen en te beleven. Van leuke Zeeuwse plaatsen tot golfclubs en van actie en avontuur tot wandeltochten je beleeft het bij Droompark Schoneveld.

Op het park

Droompark Schoneveld beschikt over alle faciliteiten om je vakantie onvergetelijk te maken. Wat dacht je van een heerlijke wellness, overdekt zwembad en uiteraard prima horeca. Aan alles is gedacht, jij hoeft alleen je eigen spulletjes mee te nemen dan zorgen wij voor de rest.

Vakantiepark voor kinderen

Vakantie vieren doe je vaak met kinderen en die vergeten wij natuurlijk zeker niet. Lekker jumpen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op de airtrampoline of op de skelter over het park sjezen. Zwemmen of spelen en zelfs een potje bowlen of jeu des boules... bij Droompark Schoneveld ben je aan het juiste adres.

Wanneer kom jij naar ons vakantiepark in Zeeland? Als je zoekt naar een gezellig 5-sterren vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien ben je op Droompark Schoneveld zeker aan het juiste adres. We kijken uit naar je komst!

Direct boeken

Camping aan de kust