Camping aan het strand

Kom genieten aan het strand! Droompark Schoneveld is een camping aan het strand van Zeeland. Vanuit de haven van Breskens vertrekt een rondvaart over de Westerschelde en kan je zeehonden en allerlei vogels spotten. Een unieke ervaring die prachtige momenten oplevert! Vanaf onze camping aan het strand ben je binnen no time bij de zee.

Sfeervol chalet of luxe studio?

Onze camping ligt aan één van de schoonste stranden van Nederland. Redenen genoeg om voor onze camping aan het strand in Nederland te kiezen. Er is een groot aanbod aan luxe accommodaties of gezellige chalets voor 2, 4 of 6 personen.

Nu boeken

Uitstekende service 

Tijdens je verblijf op Droompark Schoneveld kun je een uitstekende service verwachten. In onze lobby staan we je graag te woord om van alles te vertellen over je verblijf, de faciliteiten, maar ook over alle leuke activiteiten op ons park en in de omgeving. Daarnaast kan iedereen die een vakantie bij ons heeft geboekt, rekenen op heerlijke (hotel)service. Dit houdt in dat je bij aankomst verwend wordt met fijne services zoals opgemaakte bedden, handdoeken, een keukenpakket en meer. Laat je dus lekker verwennen... Dat hoort er natuurlijk tijdens je vakantie ook bij. 

Uitstekende service bij Droompark Schoneveld houdt niet alleen in dat je alleen bij aankomst verwend wordt. Wij bieden namelijk ook voordelige arrangementen aan die je bij kunt boeken. 

  • BBQ arrangement
  • Gourmetarrangement
  • Luxe uitcheck arrangement
  • Vroege/late vogel arrangement
  • Wellness arrangement
  • Fietsarrangement

Kom je ook gezellig met je gezin, familie of vrienden genieten van alle luxe op Droompark Schoneveld? Wij zien je graag verschijnen op onze camping aan het strand! 

Boek je vakantie

Leuk voor jong en oud!

Op Schoneveld is er genoeg vakantieplezier voor het hele gezin. Er is een leuk overdekt zwembad, een gezellig restaurant en er zijn verschillende speeltuinen. Ook is er tijdens de schoolvakanties en feestdagen een enthousiast animatieteam die leuke sport- en spelactiviteiten organiseren.

Ontdek het park