home

Keuze genoeg

Ontdek
Brugge
Biertje in Brugge
Waar kun je beter lekkere speciaalbiertjes drinken dan in een sfeervolle bruine kroeg in België? Brugge is hier natuurlijk geen uitzondering op. Keuze genoeg hier! Welke zotte keuze maakt gij?
Ontdek
Breskens
Een visje uit Breskens
Breskens en vis zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het vissersdorp puilt uit van het grote aantal visrestaurants. Visliefhebbers genieten hier heerlijk van een lekker vers visje. Maar Breskens heeft nog veel meer te bieden.
Ontdek
Sluis
Struinen in Sluis
Het Bourgondische Sluis staat bekend om het enige Belfort in Nederland wat hier gevestigd is en het grote winkelaanbod. Een heerlijke stad waar je cultuur en winkelen mooi met elkaar kunt combineren.
Zeehonden-spotten-op-de-westerschelde
Ontdek
Westerschelde
Zeehonden in de Westerschelde
De zeehondenpopulatie in de Westerschelde blijft nog steeds maar alsmaar groeien. Je kunt de leuke zoogdieren hier dus steeds vaker spotten!
Ontdek
Vrouwenpolder
Neeltje Jans
Neeltje Jans is de perfecte plek om je kennis over de Deltawerken te verhogen. Zonder deze belangrijke bouwwerken zou Nederland voor een heel groot gedeelte onder water staan.
Met de kids
Vlissingen
Arsenaal Vlissingen
Arrrr, laat de piraat in je naar boven komen! Beleef de avonturen van de stoere piraten die zijn aangespoeld op ‘schateiland Mogi’. Doorsta de piratentest en ga als een echte piraat op avontuur!
Geniet van de natuur
Uitjes in corona-tijd
Zeeland
Fietsen & Wandelen
Bepaal je eigen fietsroute met FIKS, het fietsknooppuntensysteem van Zeeland. Het uitstippelen van je eigen fietstocht aan de hand van diverse knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk!
Golfen bij vakantiepark
Outdoor
Golfclub Oostburg
Golfen
Golfclub Oostburg beschikt over een enorme oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours. In totaal is het parcours maar liefst 6402 meter lang!
Van Blokart tot Powerkiten
Actie in de tent
Wijk aan Zee
Van Blokart tot Powerkiten
Blokarten ofwel strandzeilen is een super avontuurlijke en uitdagende activiteit aan zee. Powerkiten lijkt op vliegeren, alleen zit er een besturingssysteem op van een kite. Beide activiteiten zijn super tof als groepsactiviteit. Geef jezelf over aan de snelheid van de wind!
Shop till you drop
Actie in de tent
Sluis / Brugge / Hulst
Shop till you drop
Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen. Lekker neuzen in alle boetiekjes/vintage winkeltjes om dan net dat ene toffe item eruit plukken waar jij helemaal gelukkig van wordt. Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!
1boudewijnseapark-overview-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Brugge
Boudewijn Seapark
Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge! Geniet van de 3 shows, 30 outdoor- en indoor attracties en het ondiep waterpretpark met 8 glijbanen!