Geniet van de ruimte

Restaurant Schoneveld

Restaurant Schoneveld beschikt over een mooi groot terras, waar je geniet van een lekker hapje en drankje, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. De gevarieerde menukaart is gevuld met smaakvolle vis/vlees en vegetarische gerechten. Na het eten kun je gezellig nagenieten in onze loungehoek of gebruik maken van de bowlingbaan. Je hebt hier gegarandeerd een leuke avond!

Ook leuk; iedere maandagavond organiseren wij een bingo met geweldige prijzen en een super hoofdprijs! Aanvang 20.00 uur.

Openingstijden

Op dit moment is het restaurant gesloten. Bezorging van een heerlijke dinerbox is iedere dag mogelijk. Bestel jouw dinerbox minimaal twee dagen van te voren. 

Het restaurant is ieder dag geopend met uitzondering van dinsdag. De deuren gaan open om 12.00 uur. Je kunt 's avonds na 21.00 uur geen eten meer bestellen. Op maandag is de keuken de hele dag gesloten.

Voor de menukaart en informatie over openingstijden, arrangementen en prijzen kun je terecht op de website www.restaurant-schoneveld.nl

Snackbar

Op het park is een snackbar aanwezig. Je kunt hier genieten van verschillende versnaperingen, zoals snacks, friet en ijs. De snackbar is geopend gedurende de gehele zomerperiode. 

Openingstijden

Voor de meest actuele openingstijden van de snackbar, raden we je aan de app van Droompark Schoneveld te downloaden. 

Zaterdag & zondag  

12.00 - 20.00 uur

maandag t/m vrijdag 

gesloten