bekijk ander park
Trek er op uit met de kids!
Er is zoveel leuks te doen..
Omgeving overzicht

Met de kids

Voor een vakantie met kinderen zit u in Zeeland helemaal goed! Voor kinderen zijn de zee en het strand een fantastische speelplek. Maar er is nog veel meer te doen… kijk maar snel naar alle leuke tips!

Deltapark Neeltje Jans

Bij Deltapark Neeltje Jans ziet u films en exposities over de overstromingsramp van 1953 en de Deltawerken, wandelt u in het binnenste van de Stormvloedkering en kunt u onder andere een gratis rondvaart maken met de rondvaartboot.

Meer informatie

Deltapark Neeltje Jans

Het Arsenaal Vlissingen

Kruip in de huid van een echte piraat en beleef de avonturen van kapitein Zwartbaard. Speur in het 65 meter hoge kraaiennest de Westerschelde af en ontdek de mooie tropische vissen in de onderwaterwereld.

Meer informatie

Het Arsenaal Vlissingen

Boudewijn Seapark

Beleef een dolfijne dag in Brugge! Geniet van een spetterend dolfijnenspektakel in het Dolfinarium. Ga ook even langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater.

Meer informatie

Boudewijn Seapark

Plopsaland

Plopsaland is een themapark van Studio 100 in de Belgische plaats Adinkerke nabij De Panne, aan de Noordzeekust en de Franse grens. De kusttram heeft een halte voor de ingang. 

Meer informatie

Plopsaland

Speelcircus Bambini

De leukste speeluitdaging van Zeeland! Van snoezelhoek tot spectaculaire freefallglijbaan, in Speelcircus Bambini wordt het allemaal werkelijkheid. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in deze geheel gethematiseerde indoorspeeltuin. Je waant je er echt in de wereld van het circus!

Meer informatie

Speelcircus Bambini