bekijk ander park
Ook graag actief bezig zijn?
Watersporten, golfen en nog veel meer
Omgeving overzicht

Sportief en actief

Vindt u het, naast het ontspannen luieren op vakantie, toch ook lekker om wat sportiefs of actiefs te doen? U zult niet weten waar u moet beginnen! We hebben een aantal leuke tips voor u verzameld.

Veerboot Breskens-Vlissingen

De fast ferries varen tussen Vlissingen en Breskens en zijn uitsluitend voor het overzetten van fietsers, brommers en voetgangers. Auto's rijden via de Westerscheldetunnel tussen Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland. De afvaarten sluiten aan op de aankomst- en vertrektijden van treinen en bussen. 

Meer informatie

Veerboot Breskens-Vlissingen

Mojo Adventures on the beach

Voor de avonturiers raden wij aan om een kijkje te nemen in Cadzand. Hier vindt u Moio Beach Adventure. Een organisatie gespecialiseerd in funsports op het strand. Denk hierbij aan Blokarten, X-boarding, Golfsurfen, Powerkiten, Brandingkajakken, Brandingraften, Skimborden en nog veel meer!

Meer informatie

Mojo Adventures on the beach

Golfclub Oostburg

Als golfliefhebber bent u bij Golfclub Oostburg aan het juiste adres. Golfclub Oostburg beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het parcours is in het totaal 6402 meter lang.

Meer informatie

Golfclub Oostburg