Open dagen Droompark Schoneveld: Najaar 2019

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen vakantiewoning in Zeeland

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Kun je niet wachten?

Laat je alvast in de stemming brengen door te kijken bij ons verkoop aanbod en onze vakantiewoningen.

Maar hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Graag tot ziens in het mooie Zeeuws Vlaanderen.

 

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen Droompark Schoneveld

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Schoneveld! 

Kom inspiratie opdoen! Je kunt altijd een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

In het najaar van 2019 worden er weer open dagen georganiseerd. Kom je dan ook? Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

Adresgegevens

Droompark Schoneveld

Schoneveld 1
4511 HR Breskens

Google Maps

Vind ons op Google Maps