Recreatiewoning kopen in Zeeland

Een recreatiewoning kopen in Zeeland? Op Droompark Schoneveld in Zeeuws Vlaanderen zijn verschillende recreatiewoningen te koop. Een ideale locatie voor een recreatiewoning! 

Het hele jaar vakantie

Dat klinkt heerlijk toch? Geniet elk seizoen van een vakantie of weekend weg wanneer dat jou uitkomt. Wanneer je een recreatiewoning koopt in Zeeland kan je wanneer je maar wilt ontspannen en genieten van de Zeeuwse kust. Zo heb je altijd dat vakantiegevoel! 

Een eigen recreatiewoning aan de kust

Voor het kopen van een recreatiewoning op Droompark Schoneveld in Zeeland heb je verschillende keuzes. Misschien is de gezellige bungalow 'Exclusif' wel iets voor jou. Een luxe vakantiebungalow voor 4 of 6 personen met aangelegde tuin en terras. Bijzonder uniek aan deze recreatiewoning; de woning ligt op slechts 50 meter van het strand! Benieuwd geworden naar alle verkoopwoningen?

Bekijk deze hier

Droomparken biedt zekerheid

Een recreatiewoning kopen is een flinke investering. Daarom ben je bij Droomparken altijd gegarandeerd van veel zekerheden. We geven je advies bij het uitzoeken van de perfecte vakantiewoning en voldoende bedenktijd om echt te kijken wat jij wilt. Ook met tuinonderhoud, verhuur en verkoop adviseren wij je graag. 

Kom ervaren

Ben je benieuwd of een recreatiewoning op ons bungalowpark Zeeland iets voor jou is? We snappen dat je zeker wilt weten dat je nieuwe vakantiewoning aan alle wensen voldoet. Daarom kan je bij ons komen 'logeren en proberen'. Dit is een arrangement speciaal voor jou samengesteld om een weekend sfeer te komen proeven op het park. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact