Tiny House Zeeuwse kust

In één van de meest bijzondere provincies van Nederland, gelegen in het zuidwesten van Nederland, ligt Droompark Schoneveld. Voorzien van prachtige, modern ingerichte Tiny Houses, met een weelderig uitzicht over de kust van Zeeland. 

Uniek, Tiny house in Zeeland

De Tiny Houses van Droomparken zijn ontworpen met een visie. Ontworpen, gebouwd en ingericht om jouw vakantie nóg duurzamer te maken. Elke ontwerp, uniek in zijn soort. Dat geldt ook voor de Tiny Houses in Zeeland. Slimme indeling zorgt voor een unieke ervaring in een vrij kleine accommodaties. Zo creëren wij een groots vakantiegevoel voor 2 personen, maar een aantal zelfs voor 4 personen. Innovativiteit gecombineerd met moderniteit en veel luxe! laat jij ons weten wat je van onze Tiny Houses vindt? Gebruik #TinyHousesDroomparken op jouw Instagram account en post een gezellige foto. Dat vinden wij leuk! :)

Groots door klein te zijn

Even opladen van een drukke periode? Je hoofd leegmaken en die broodnodige batterij weer opladen? De Tiny Houses in Zeeland verbinden je met de vrijheid van de zee en de energie van de Zeeuwse kust. Door de unieke locatie versmelten natuur en Tiny House als een prachtig verlengstuk van je eigen plekje. Tijd maken om te relaxen hoeft hier niet, dat gaat van zelf. Alles wat je op een ontspannen vakantie nodig hebt, schoon en vooral helemaal zen. Een Tiny House aan de Zeeuwse kust is the place to be. Ervaar het zelf en reserveer een Tiny House in Zeeland om zelf of samen even helemaal tot rust te komen...

Tiny Houses;

  • Intiem
  • Ontspannen
  • Modern
  • Groots,... door klein te zijn.

Ja, ik wil ook ontspannen!

Verbind Tiny House met Zeeuwse kust

Tiny House Zeeland