Heerlijk uitwaaien op het strand. De golven van de Noordzee trotseren. Genieten van de zee met de zon op je hoofd. Dat is Zeeland. En Zeeland is niet alleen een geweldige bestemming inn de zomer. Ook in de rest van het jaar kun je uitstekend terecht in deze waterprovincie.

Vakantiehuis in Zeeland kopen

Daarom is het ook zo verleidelijk om een vakantiehuis in Zeeland te kopen. Want dan kun je op elk gewenst moment genieten van deze prachtige provincie. En bij Droompark Schoneveld heb je ook nog eens de keuze uit drie verschillende vakantiewoningen. 

Allereerst is er de vakantiewoning Exclusif. Deze woning is geschikt voor vier personen, maar is ook beschikbaar in een 6 persoons uitvoering. En met een luxe uitstraling voel je je een koning in eigen (vakantie)huis.

Een tweede optie is de vakantiewoning Veranda. Ook deze vakantiewoning is geschikt voor 4 of 6 personen, heeft meerdere kamers en een aangelegde tuin. Dat wordt heerlijk vakantie vieren.

De laatste optie is de nieuwe vakantiewoning L-Cube is geschikt voor zes personen en de duurste optie op Droompark Schoneveld. Ook deze vakantiewoning beschikt over een aangelegde tuin, en is voorzien van alle gemakken die je van thuis gewend bent.

Bekijk het aanbod

Ontdek Zeeland vanuit jouw woning

Met je eigen vakantiewoning in Zeeland kun je met groot gemak de provincie ontdekken. Voor je het weet sta je in hoofdstad Middelburg of sta je bij Neeltje Jans de deltawerken te bewonderen. Het strand zit op loopafstand, en ook op het park zijn genoeg dingen te ondernemen om je geen moment te hoeven vervelen. Zo kunnen de kinderen met een skelter het park verkennen, kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad (of de zee) en kun lekker eten in de horeca van het park. Genieten dus.

Je eigen plekje in Zeeland

Het kopen van een vakantiewoning in Zeeland heeft dus een heleboel voordelen. Maar ben je er nog niet over uit of je een vakantiewoning wilt kopen? Geen enkel probleem. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om jezelf te overtuigen van het gemak van een eigen vakantiewoning. Ben je er al wel uit? Kijk dan naar de mogelijkheden