Wat is er nou prettiger dan een vakantiepark aan de zee? De ultieme vrijheid van de uitgestrekte stranden en de ongerepte zee. Het rustgevende geluid van de golven die op het strand slaan en het speelse gekrijs van zeemeeuwen. Het leven aan zee is geweldig. Wij nodigen je dan ook van harte uit de vrijheid van een verblijf op ons vakantiepark aan de zee zelf te ervaren.

Droom vakantiepark aan de zee

Op Droompark Schoneveld ben je zich op misschien wel het mooiste 5-sterren vakantiepark aan de zee in Zeeuws Vlaanderen. Ontspannen en relaxen of een actieve vakantie? Droompark Schoneveld heeft alle ingrediënten voor een fantastische vakantie. 

Ontspannen en relaxen? Breng een bezoekje aan de heerlijke Wellness met sauna, infraroodsauna en zonnebank. Of breng een bezoek aan het overdekte zwembad.

Luchen of een snelle hap? In Restaurant Schoneveld geniet je van lekkere drankjes, een heerlijke maaltijd of een snelle hap. Natuurlijk is er ook een snackbar en kan je in de parkshop terecht voor alle dagelijkse boodschappen. 

Vermaak voor jong en oud!  Jong en oud hoeven zich niet te vervelen op ons 5-sterren vakantiepark aan de zee. Helemaal los op de airtrampoline, schommelen, glijden en spelen in de speeltuinen of lekker skelteren? Alleen of samen met het animatieteam zullen de kinderen zich zeker vermaken! Geniet samen van een briljante strike op de bowlingbaan of tijdens een spelletje jeu de boules.

In de zon aan het strand!

Een drankje bij een knus strandtentje, een duik in de frisse oceaan, zandkastelen bouwen tot de vloed op komt zetten, Blokkarten en Powerkiten. De zee biedt eindeloze mogelijkheden tijdens je vakantie. Dus leg je handdoekje neer, klap de parasol uit, pak een bal, een drankje of een luchtbed en geniet! Geniet van een vakantie op ons 5-sterren vakantiepark aan de zee!

Ik wil naar zee!