Beleef je graag veel waterpret tijdens je vakantie? Dan kan je uitstekend terecht op Droompark Schoneveld. Vanuit het park loop je zo naar de prachtige Zeeuwse kust. Daarnaast kan je op ons vakantiepark Zeeland met zwembad een frisse duik nemen in ons overdekte zwembad.

Vakantiepark aan de kust

Droompark Schoneveld is een heerlijk vakantiepark aan de kust. Vanaf je verblijfplek loop je zo het duinpad af richting het strand. Hier kan je lekker uitwaaien, zonnen en zwemmen in de zee. De Zeeuwse kust biedt daarna alle mogelijkheden tot de leukste watersporten. Ga bijvoorbeeld zeilen, varen, surfen, suppen of waterskiën. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk onze aanraders hier.

Vakantiepark Zeeland met zwembad

Wil je graag lekker kunnen zwemmen in je vakantie? Je kunt heerlijk zwemmen in de zee vlakbij Droompark Schoneveld. Bij minder lekker weer kan je ook zwemmen in ons overdekte zwembad. In het zwembad kan je baantjes trekken en lekker zwemmen. Naast het zwembad is er ook een peuterbad waar de kleintjes kunnen zwemmen. Bij het peuterzwembad staat een kleine glijbaan.

In ons zwembad worden ook zumbalessen gegeven. Hier kan je aan meedoen tegen een kleine vergoeding. Deze lessen worden gegeven op dinsdagavond en zaterdagochtend.

Het overdekte zwembad

Droompark Schoneveld

Op ons aangename vakantiepark Zeeland met zwembad is genoeg te beleven. Naast het zwembad kan je ook bowlen, skelteren, springen op de airtrampoline, naar de speeltuinen, naar de wellness of een potje jeau de boules doen.  Op het 5-sterren vakantiepark Zeeland kan je ieder seizoen genieten van de prachtige omgeving en de Zeeuwse gezelligheid.

Vakantiehuisje Zeeland

Bij Schoneveld vind je een prachtig vakantiehuisje Zeeland waar jullie samen kunnen genieten. De huisjes zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. De vakantiehuisjes zijn allemaal erg luxe en comfortabel. In de vakantiehuisjes beleef je een heerlijke en aangename vakantie met de beste service. Deze huisjes kan je gemakkelijk reserveren.

Zoek & boek

Wil je graag een eigen vakantiehuis in Zeeland kopen? Ontdek dan hoe je bij ons kan investeren in een eigen vakantiewoning aan de Zeeuwse kust.

 

Vakantie Zeeland met huisdier

Wil je graag op vakantie Zeeland met je hond? Op ons vakantiepark is je hond in veel vakantiewoningen van harte welkom. Er zijn maximaal 2 huisdieren per accommodatie toegestaan. Je kan je huisdier bijbeoken op aanvraag.